Οι Pokémon Ultra Sun/Moon είναι τα τελευταία παιχνίδια Pokémon RPG το 3DS!

sun moon bannerΠόκεμον Σάν και Μούν

Σε μια συνέντευξη από την IGN, Ο διευθυντής της Game Freak Shigeru Ohmori εξήγησε πως η εταιρεία είδε το κάθε ένα παιχνίδι να φτάνει τις μέγιστες προσδοκίες που μπορούσε να φτάσει σε αυτή την κονσόλα :

” όταν φτιάχναμε τις Pokémon X και Y προσπαθούσαμε να φτάσουμε στα όρια του 3DS -που πιστεύω κατορθώσαμε. Αλλά όταν έφτασαν οι Sun και Moon καταλήξαμε να το πιέσουμε ακόμα περισσότερο. ”

όμως αυτή η διαδικασία της βελτίωσης φαίνεται να φτάνει στο τέλος της με τα τελευταία νέα παιχνίδια στις 17 Νοεμβρίου…

“Με τις Ultra Sun και Ultra Moon” εξήγησε ο Ohmori “προσπαθήσαμε ακόμη περισσότερο να φτάσουμε στα απόλυτα όρια του συστήματος ,και τώρα αισθανόμαστε πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε και για αυτό οι Ultra Sun και Moon θα είναι το “αποκορύφωμα ” τις δουλειάς μας πάνω στο σύστημα του 3DS “.

Πηγή : IGN

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam