Ξεκίνησε το Ranked Battle Series 13/Season 35

pokemon vgc news 2022 October videogame rules

Ξεκινά η νέα σεζόν Ranked Battles στα Pokémon Sword και Pokémon Shield: Διαγωνιστείτε παγκοσμίως και κερδίστε επιβράβευση μέσα στο παιχνίδι

Η νέα σεζόν Ranked Battles στα Pokémon Sword και Pokémon Shield έχει ξεκινήσει, προσφέροντας στους παίκτες τη δυνατότητα να ανεβαίνουν στις παγκόσμιες κατατάξεις και να κερδίζουν χρήσιμα in-game αντικείμενα με τη μορφή επιβραβεύσεων, αντιμετωπίζοντας παίκτες από όλο τον κόσμο.

Οι κατατάξεις επαναφέρονται κάθε μήνα, και τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε μέρος. Μέχρι τις 4:59 μ.μ. PDT της 31ης Οκτωβρίου 2022, η σεζόν Οκτωβρίου 2022 (Season 35) θα ακολουθήσει τους κανονισμούς της Σειράς 13, επιτρέποντας σας να αγωνιστείτε μαζί με ειδικά Pokémon που συνήθως περιορίζονται – στην πραγματικότητα, μπορείτε να έχετε όσα Legendary και Mythical Pokémon θέλετε στην ομάδα σας!

Είναι επιλέξιμα μόνο τα Pokémon που αποκτήθηκαν στα παιχνίδια Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl, Pokémon Sword ή Pokémon Shield ή αυτά με το σύμβολο battle-ready. Τα Pokémon από προηγούμενα παιχνίδια της σειράς Pokémon μπορούν να λάβουν το σύμβολο battle-ready από το χαρακτήρα δίπλα στην πόρτα στο κέντρο του Battle Tower στα Pokémon Sword και Pokémon Shield. Όταν εφαρμοστεί το σύμβολο battle-ready στο Pokémon σας, το Pokémon θα ξεχάσει τις κινήσεις που γνωρίζει. Αν το Pokémon σας ξεχάσει κινήσεις που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να μάθει στα Pokémon Sword και Pokémon Shield, αυτές οι κινήσεις δεν μπορούν να επαναμαθηθούν.

Μη χάσετε την ευκαιρία να διαγωνιστείτε και να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο στη νέα σεζόν Ranked Battles των Pokémon Sword και Pokémon Shield. Καλή τύχη στη μάχη, προσπαθήστε να ανεβείτε όσο πιο ψηλά μπορείτε στις παγκόσμιες κατατάξεις και να αποκτήσετε χρήσιμες επιβραβεύσεις για την περαιτέρω πρόοδο σας στο παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες, και ποία πόκεμον παίζουν, αναλυτικά στο pokemon.com

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam