Ξεκίνησε το Ranked Battle Series 1 στην Pokemon Scarlet και Violet

Pokemon scarlet violet ranked battles series 1

Εάν έχετε ολοκληρώσει την ιστορία στα Pokemon Scarlet και Violet και θέλετε να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας απέναντι σε άλλους παίκτες, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Η πρώτη σεζόν των Ranked Battles ξεκίνησε και εδώ είναι όλες οι σημαντικές πληροφορίες.

Παρόλο που τα Pokémon Scarlet & Violet δεν είναι τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια του Switch από άποψη γραφικών, και η Nintendo ζητά ήδη συγνώμη για την τρομερή απόδοση, η έκτη γενιά είναι πραγματικά διασκεδαστική. Οι μάχες φαίνονται λίγο πιο γρήγορες και υπάρχει πολύ δυναμικό με ισχυρά Pokémon από την περιοχή Paldea. Τώρα, ξεκίνησε η πρώτη σεζόν των Ranked Battles – έχουμε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για εσάς!

Pokémon Scarlet & Violet: Εξηγήσεις για την Ranked Battle Series 1

Η πρώτη Ranked Battle Series στα Pokémon Scarlet & Violet ξεκίνησε στις 2 Δεκεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να αντιμετωπίσετε παίκτες με παρόμοιες δεξιότητες για να ανέβετε στην κατάταξη και να φτάσετε στο Master Ball Tier, όπου σας περιμένουν τα καλύτερα έπαθλα. Φυσικά, πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε απαγορευμένα Pokémon!

Επίσημο Σύνολο Κανόνων

Οι κανόνες αυτών των Ranked Battles είναι αρκετά εύκολοι να ακολουθηθούν και γρήγορα εξηγούνται. Επιπλέον, δεν υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ των αγώνων singles και doubles. Ακολουθούν οι κανόνες:

  • Συνολικός Χρόνος: 20 λεπτά
  • Ο Χρόνος σας: 10 λεπτά
  • Προεπισκόπηση Ομάδας: 90 δευτερόλεπτα
  • Χρόνος Γύρου: 60 δευτερόλεπτα
  • Singles: Ομάδα από 3 έως 6 Pokémon από Επίπεδο 1 έως Επίπεδο 100 (ορίζονται στο επίπεδο 50)
  • Doubles: Ομάδα από 4 έως 6 Pokémon από Επίπεδο 1 έως Επίπεδο 100 (ορίζονται στο επίπεδο 50)

Διαφορετικά Επίπεδα & Ανταμοιβές

Όπως σε κάθε άλλο ανταγωνιστικό παιχνίδι, όσο περισσότερες νίκες μπορείτε να κατακτήσετε κατά τη διάρκεια της σεζόν, τόσο υψηλότερη θα είναι η τελική σας κατάταξη. Οι καλύτεροι παίκτες λαμβάνουν καλύτερες ανταμοιβές – τόσο απλό είναι. Ωστόσο, μην ανησυχείτε εάν είστε νέοι στο franchise. Δοκιμάστε την τύχη σας και το πιο σημαντικό είναι να περάσετε καλά!

Pokemon scarlet violet battle tiers and rewards, video game championship

Απαγορευμένα Pokémon από τον Διαγωνισμό

Λόγω διαφόρων λόγων, κάποια Pokémon απαγορεύονται από τη συμμετοχή στην Ranked Battle series 1. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει τους δύο κεντρικούς λεγεωνάριους δράκους Koraidon και Miraidon, όλες τις μορφές παραδόξων, την οικογένεια Charmander και κάποια άλλα Pokémon που μπορείτε να πιάσετε στην Paldea. Επιπλέον, μόνο τα Pokémon που έχουν εγγραφεί στο Pokédex της Paldea επιτρέπεται να συμμετέχουν.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη νέα σειρά παιχνιδιών Scarlet και Violet και σας ευχόμαστε καλή τύχη στις νέες προκλήσεις σας!

Μπορείτε να συζητήσετε τις εμπιρείες σας για το παιχνίδι, στο Facebook group και στο forum του gamecorner.gr !

Πηγή : earlygame

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam