Ξεκίνησε το Battle Series 14/Season 36

pokemon vgc news 2022 October videogame rules

Ιδού η τελευταία σεζόν των Ranked Battles (σεζόν 36) στα παιχνίδια Pokémon Sword και Pokémon Shield. Αυτή η σεζόν θα συνεχιστεί μέχρι τη λήξη της υπηρεσίας, τα συγκεκριμένα της οποίας θα ανακοινωθούν αργότερα. Δεν θα υπάρχουν επάθλα με βάση τις κατατάξεις – αυτή η σεζόν είναι όλη για το κύρος!

Η σεζόν 36 θα χρησιμοποιήσει τους κανονισμούς Series 14, που σημαίνει ότι μπορείτε να πολεμήσετε με δύο ισχυρά, συνήθως απαγορευμένα Legendary Pokémon στο πλευρό σας. Επίσης, επιτρέπεται στα Pokémon να Dynamax ή Gigantamax κατά τη διάρκεια της μάχης.

Είναι επιλέξιμα μόνο τα Pokémon που αποκτήθηκαν στα παιχνίδια Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl, Pokémon Sword ή Pokémon Shield ή εκείνα με το σύμβολο battle-ready. Τα Pokémon από προηγούμενα παιχνίδια της σειράς Pokémon μπορούν να λάβουν το σύμβολο battle-ready από τον χαρακτήρα δίπλα στην πόρτα στο κέντρο του Battle Tower στα Pokémon Sword και Pokémon Shield. Όταν εφαρμοστεί το σύμβολο battle-ready στο Pokémon σας, το Pokémon θα ξεχάσει τις κινήσεις που ξέρει. Εάν το Pokémon ξεχάσει κινήσεις που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να μάθει στα Pokémon Sword και Pokémon Shield, αυτές οι κινήσεις δεν μπορούν να ξαναμάθουν.

Συνοψίζοντας, η τελευταία σεζόν των Ranked Battles στα Pokémon Sword και Pokémon Shield θα προσφέρει μια τελευταία ευκαιρία για τους παίκτες να διαγωνιστούν και να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Με τη σεζόν 36 να χρησιμοποιεί τους κανονισμούς Series 14 και να επιτρέπει το Dynamax ή το Gigantamax κατά τη διάρκεια των μαχών, οι παίκτες μπορούν να αναμένουν ανταγωνιστικούς αγώνες και μοναδικές στρατηγικές. Καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην τελευταία σεζόν των Ranked Battles!

Δείτε περισσότερες αναλυτικά λεπτομέρειες στο : pokemon.com

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam