Νέο παιχνίδι:”Pokemon Super Mystery Dungeon”

Mετά τις κυκλοφορίες της επιτυχημένης σειράς Roleplaying βιντεοπαιχνιδιών “Mystery Dungeon” για τις κονσόλες Game Boy Advance και Nintendo DS, η Διεθνής Εταιρεία των Πόκεμον (Pokemon Company International) σε συνεργασία με την Nintendo,ανακοίνωσε το “Super Mystery Dungeon” για την κονσόλα Nintendo 3DS.
Η εταιρεία επίσης αναφέρει πως το τελευταίο παιχνίδι της σειράς,πούλησε παραπάνω από 13 εκατομμύρια αντίγραφα παγκοσμίως.

Ο παίκτης θα έχει την δυνατότητα να κοιτάζει πιο καλύτερα μπροστά και να δημιουργεί τυχαία μπουντρούμια κάθε φορά που εισέρχεται στο παιχνίδι.
Επίσης,οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να παλέψουν με διάφορα Θρυλικά και Μυθικά Πόκεμον στο πλευρό τους,προκειμένου να σώσουν τον κόσμο μέσα από μια συναρπαστική ιστορία περιπέτειας και μυστηρίου.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του 2016,ενώ στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο και στην Βόρεια Αμερική τον ερχόμενο Χειμώνα.

Πηγή: http://www.pokebeach.com/

 

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam