Νέα στοιχεία για τις UltraSun/UltraMoon (US/UM) + LegendaryPokemon

sun moon bannerΠόκεμον Σάν και Μούν

Όλα τα θρυλικά Pokémon επιστρέφουν στις Ultra Sun/Moon

Δεν θα βρίσκονται μόνο Ultra Beasts στους κόσμους που μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση μέσω των Ultra Wormhole. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε τα θρυλικά Pokémon όπως τα Mewtwo, Ho-Oh, Lugia και άλλα. Γενικότερα όλα τα θρυλικά Pokémon από όλες τις γενιές θα εμφανίζονται στις Ultra Sun/Moon.

Τα θρυλικά Pokémon που θα εμφανίζονται θα εξαρτώνται από την έκδοση του παιχνιδιού που θα έχει ο παίκτης.

Ειδικές καταστάσεις πρόσβασης σε κάποια θρυλικά Pokémon :

Για να καταφέρει ένας παίκτης να έχει πρόσβαση σε ορισμένα θρυλικά θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα για να έχει κάποιος πρόσβαση στο Giratina πρέπει να έχει και το Dialga και το Palkia.

Τα ακόλουθα Pokémon εμφανίζονται μόνο στην Ultra Sun:Ho-Oh, Raikou, Groudon, Latios, Dialga, Heatran, Reshiram, Tornadus, Xerneas.

Στην Pokémon Ultra Moon θα εμφανίζονται τα: Lugia, Entei, Kyogre, Latias, Palkia, Regigigas, Zekrom, Thundurus, Yveltal.

Αυτα τα θρυλικά θα εμφανίζονται όταν υπάρχει συγκεκριμένο Pokémon στην ομάδα :

– Suicune (μαζί με Raikou και Entei στην ομάδα)
– Rayquaza (μαζί με Groudon και Kyogre στην ομάδα)
– Giratina (μαζί με Dialga και Palkia στην ομάδα)
– Kyurem (μαζί με Reshiram και Zekrom στην ομάδα)
– Landorus (μαζί με Tornadus και Thundurus στην ομάδα)

Mantine Surf
Η οθόνη κατά την διάρκεια του Mantine Surf που μπορεί ο παίκτης να αποκτήσει πόντους (Κατά πάσα πιθανότητα για να χρησιμοποιεί στους move tutors), δείτε ολόκληρο το παιχνίδι στο YouTube κανάλι μας εδώ. Μη ξεχάσετε φυσικά να κάνετε like+subscribe.
Πηγή : Τμήμα ειδήσεων GreekPokemon.

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam