Νέα κυκλοφορία TCG : Scarlet & Violet

pokemon scarlet violet trading card game set, Νέα κυκλοφορία

Η Pokemon Scarlet & Violet είναι η πρώτη κύρια επέκταση στη σειρά Scarlet & Violet του Pokémon Trading Card Game και κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου 2023. Το ιαπωνικό αντίστοιχο, Scarlet ex • Violet ex, είναι η πρώτη κύρια επέκταση στην Ιαπωνία και κυκλοφόρησε στις 20 Ιανουαρίου 2023.

Η Scarlet & Violet, καθώς και τα ιαπωνικά Scarlet ex και Violet ex, εστιάζουν στα Koraidon και Miraidon, τα οποία περιλαμβάνονται ως Pokémon ex. Το σετ είναι το πρώτο που παρουσιάζει Pokémon, αντικείμενα, χαρακτήρες και μέρη από τα παιχνίδια Pokémon Scarlet και Violet. Ορισμένα Pokémon-ex περιλαμβάνουν επίσης μια νέα μηχανική Tera (Japanese: テラスタル Terastal), βασισμένη στο φαινόμενο Terastal από τα παιχνίδια Scarlet και Violet, που λειτουργεί παρόμοια με τα Ancient Traits.

Την ίδια ημέρα στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσουν τα τρία ex Starter Sets, καθένα με ένα Pokémon-ex και ένα από τα Paldean starter Pokémon. Τα Starter Sets και η επέκταση Scarlet ex • Violet ex συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν την αγγλική κυκλοφορία.

Αυτή η νέα επέκταση εισάγει διάφορες αλλαγές στο σχεδιασμό για το Pokémon Trading Card Game που θα εφαρμοστούν από την επέκταση Scarlet & Violet και μετά. Για τους διεθνείς θεατές, τα κίτρινα περιθώρια στις κάρτες του Pokémon TCG θα γίνουν γκρι, προκειμένου να ταιριάζουν με τις κάρτες που κυκλοφορούν στην Ιαπωνία, παρέχοντας μια πιο ομαλή εμπειρία Pokémon TCG σε όλο τον κόσμο, ενώ επιτρέπει στο εικαστικό έργο των καρτών να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, τα σύμβολα επέκτασης θα αντικατασταθούν από κωδικούς επέκτασης και κωδικούς γλώσσας σε όλες τις κάρτες. Όλες οι κάρτες με σπάνια σπανιότητα θα είναι ολογραφικές στα πακέτα ενίσχυσης, και τα πακέτα ενίσχυσης θα περιέχουν τώρα εγγυημένες τρεις ολογραφικές κάρτες αντί για μόνο δύο. Για το παγκόσμιο κοινό, οι υποκατηγορίες για τις κάρτες Trainer – όπως οι Supporter, Item και Stadium – θα εμφανίζονται στην πάνω αριστερή γωνία, ώστε να είναι πιο ορατές στα χέρια των παικτών. Οι βασικές κάρτες ενέργειας θα εμφανίζουν ένα άλλο σύμβολο ενέργειας στην κάτω δεξιά γωνία, για να καταστήσουν ευκολότερη την παρακολούθηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι κάρτες Pokémon Tool θα θεωρούνται πλέον μια κατηγορία καρτών Trainer μαζί με τις κάρτες Item, τις κάρτες Supporter και τις κάρτες Stadium. Προηγουμένως, ήταν μια υποκατηγορία των καρτών Item.

Το Pokemon TCG Scarlet και Violet έχει επιτέλους κυκλοφορήσει και μαζί του έρχονται νέες Pull Rates, οι οποίες είναι αρκετά διαφορετικές από τα προηγούμενα σετ λόγω των νέων ρυθμίσεων των Booster Packs!

Η Scarlet και Violet διαθέτει νέα Booster Packs που περιέχουν τουλάχιστον μία εγγυημένη σπάνια ολογραφική κάρτα! Θα λάβετε τουλάχιστον 3 Holofoil κάρτες (2 Reverse, 1 Rare τουλάχιστον) και υπάρχει δυνατότητα λήψης 2 σπάνιων καρτών+.

Η Scarlet και Violet εισάγει επίσης ένα νέο σύστημα σπανιότητας, το οποίο είναι πιο ορατό στην κάρτα. Περιλαμβάνει ακόμη τις αγαπημένες σας κάρτες εναλλακτικής τέχνης, αλλά χωρίζει τις κάρτες με ένα νέο σύστημα αστεριών για τη σπανιότητα.

  • 2 Μαύρα Αστέρια – Διπλή Σπάνια Ολογραφική
  • 2 Λευκά Αστέρια – Υπερσπάνια
  • 1 Χρυσό Αστέρι – Εναλλακτική Τέχνη Pokémon
  • 2 Χρυσά Αστέρια – Εναλλακτική Τέχνη EX Pokémon & Trainer
  • 3 Χρυσά Αστέρια – Hyper Rare (Χρυσές κάρτες)

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη σειρά των καρτών Scarlet & Violet. Πείτε μας την γνώμη σας στο forum.

Δείτε αναλυτικά το σετ στο pokebeach.

Πηγή : bulbapedia.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam