Νέα για Pokemon Scarlet, Violet και VGC

news pokemon scarlet violet September 2022

Τελευταία νέα για τις Pokémon Scarlet & Violet:

Το Armarouge είναι ένα Pokémon τύπου Φωτιά/Ψυχικής και είναι αποκλειστικό για το Scarlet. Γνωρίζει την κίνηση Armor Cannon που μειώνει την Άμυνα και την Ειδική Άμυνα του όταν χρησιμοποιείται.
Το Ceruledge είναι ένα Pokémon τύπου Φωτιά/Φάντασμα και είναι αποκλειστικό για το Violet. Γνωρίζει την κίνηση Bitter Blade που επαναφέρει τα ΗΡ του χρήστη έως και το 50% της ζημιάς που προκαλεί.
Το Klawf είναι ένα Pokémon τύπου Βράχου. Η ικανότητά του μειώνει την Άμυνα και την Ειδική Άμυνα αλλά αυξάνει την Επίθεση, την Ειδική Επίθεση και την Ταχύτητα όταν τα ΗΡ του είναι 50% ή λιγότερο.

Ειδική Άμυνα = Special Defense,
Ειδική Επίθεση = Special Attack,
Ψυχής = Psychic,
Φάντασμα = Ghost,
Φωτιά = Fire,
Βράχου = Rock.

Υπάρχουν τρεις ιστορίες:

  1. Victory Road: Οι παίκτες θα πάνε σε Γυμναστήρια σε διαφορετικές τοποθεσίες για να επιτύχουν τον τίτλο του Πρωταθλητή.
  2. Path of Legends: Οι μεγαλύτεροι μαθητές Arven θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον παίκτη για να αναζητήσουν σπάνια συστατικά που ονομάζονται Herba Mystica, τα οποία φυλάγονται από τα Titan Pokémon, τα οποία είναι μεγαλύτερα από τα κανονικά Pokémon.
  3. Starfall Street: Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν την ομάδα Team Star, μια ομάδα ατίθασων νέων που προκαλούν προβλήματα στο σχολείο.

Το Pokémon Scarlet & Violet έχει μια λειτουργία “Let’s Go” που στέλνει ένα από τα Pokémon σας σε μια κατεύθυνση που του δίνετε για να πάρει αντικείμενα και να πολεμήσει αυτόματα Pokémon ανεξάρτητα.

Έχουν ανακοινωθεί κάποιες λεπτομέρειες για το Pokémon World Championships και το 2023 Championship Series. Πρώτον, επιβεβαιώνει ότι μετά τη φετινή εκδήλωση 4 ημερών, η εκδήλωση του επόμενου έτους στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, επιστρέφει σε 3 ημέρες. Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν μια πρόσκληση στο Scarlet & Violet, TCG, GO ή UNITE για να παίξουν την ημέρα 1, ενώ οι κορυφαίοι παίκτες για το VGC και το TCG μπορούν να πάρουν μια πρόσκληση για την ημέρα 2. Οι απαιτήσεις CP του VGC θα προστεθούν αργότερα. Οι παίκτες του GO που έρχονται στην πρώτη θέση στα περιφερειακά θα πάρουν μια πρόσκληση, ενώ οι πρώτοι 4 στα διεθνή θα πάρουν μια πρόσκληση. Οι παίκτες του TCG χρειάζονται 500 Championship Points στις ΗΠΑ & Καναδά, 350 στην Ευρώπη ή 250 στη Λατινική Αμερική, Ωκεανία και Μέση Ανατολή για να προκριθούν για την ημέρα 1. Οι πρώτοι 16 στις ΗΠΑ, 22 στην Ευρώπη, 12 στη Λατινική Αμερική, 4 στην Ωκεανία και 2 στη Μέση Ανατολή και Νότια Αφρική θα πάρουν μια πρόσκληση για την ημέρα 2. Η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και οι περιοχές της Ασίας και του Ειρηνικού θα καθορίσουν τις προσκλήσεις από τα δικά τους κυκλώματα.

Αυτές είναι οι τελευταίες ειδήσεις για τα Pokémon Scarlet & Violet, καθώς και τις πληροφορίες για το Pokémon World Championships και το 2023 Championship Series. Οι φαν των Pokémon έχουν πολλά να αναμένουν από αυτά τα νέα παιχνίδια και τις επερχόμενες εκδηλώσεις. Μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπιρείες σας στο Facebook group του Andreecko’s game corner.

Πηγή : Serebii

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam