Μπες και εσύ στο International Challenge Απριλίου

Η The Pokémon Company άνοιξε τις εγγραφές για το International Challenge Απριλίου 2022 του Pokémon Sword και Shield, το οποίο περιλαμβάνει μια ξεχωριστή αμοιβή για την συμμετοχή σας.

Ο διαγωνισμός θα χρησιμοποιήσει τους στάνταρ κανόνες των VGC double battles και οι εγγραφές θα τρέχουν μέχρι τις 14 Απριλίου. Οι παίκτες που θα συμμετάσχουν σε τρείς τουλάχιστον μάχες από τις 15 μέχρι τις 17 Απριλίου θα λάβουν ένα Shiny Galarian Moltres ως αμοιβή συμμετοχής. Αυτός είναι ο μοναδικός νόμιμος τρόπος για να αποκτήσετε το συγκεκριμένο Pokémon.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, θα πρέπει να μπείτε στις επιλογές VS του game, να επιλέξετε το “Battle Stadium” και να εισάγετε το “Online Competition”. Μόλις ο διαγωνισμός ξεκινήσει στις 15 Απριλίου, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε ξανά τα ίδια βήματα για να ξεκινήσετε τις μάχες σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους κανονισμούς του International Challenge Απριλίου 2022:

Pokémon Restrictions: Pokémon της National Pokédex, (αν έχουν το σύμβολο Galar ή Battle Ready)

Pokémon Limits: Ομάδα αποτελούμενη από 4 με 6 Pokémon από Level 1 μέχρι 100. Όλα τα Pokémon τότε θα γίνουν set στο Level 50

Restricted Pokémon: Περιορισμός για μόνο δύο από τα παρακάτω ανά ομάδα: Mewtwo, Lugia, Ho-Oh, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Dialga, Palkia, Giratina, Reshiram, Zekrom, Kyurem, Xerneas, Yveltal, Zygarde, Cosmog, Cosmoem, Solgaleo, Lunala, Necrozma, Zacian, Zamazenta, Eternatus, Calyrex

Χρόνος μάχης: 20 λεπτά

Δικός σας χρόνος: 7 λεπτά

Preview της ομάδας σας: 90 δευτερόλεπτα

Χρόνος κάθε turn: 45 δευτερόλεπτα

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα Pokémon που απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε στο International Challenge Απριλίου 2022: Mew, Celebi, Jirachi, Keldeo, Genesect, Diancie, Volcanion, Magearna, Marshadow, Zeraora, Meltan, Melmetal, Zarude

Για να κάνετε εξαργύρωση του Mystery Gift, θα πρέπει να επιλέξετε το Mystery Gift από το in-game μενού, να επιλέξετε το “Get a Mystery Gift” και στη συνέχεια το “Get Battle Stadium Rewards”. Φυσικά για να πάρετε το Mystery Gift θα πρέπει να έχετε συμμετάσχει σε τρείς τουλάχιστον αγώνες του International Challenge μεταξύ 15 και 17 Απριλίου.

Πηγή: Serebii, Nintendo Soup, Game8

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam