Θα ανοίξει μουσείο με απολιθώματα πόκεμον;

Όπως καλά διαβάσατε και στον τίτλο της είδησης, η TPCi εργάζεται σε ένα project στην Ιαπωνία, που αφορά τα pokemon fossil. Συγκεκριμένα θέλει να ανοίξει μουσείο. Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα απολιθώματα των πόκεμον από κοντά. Μεταξύ αυτών φυσικά θα έχει και ρεαλιστικά ομοιώματα από πόκεμον και σκελετούς. Όπως θα είχατε δει και μέσα στο παιχνίδι. Πιθανολογούμε ότι θα έχει το ίδιο περιεχόμενο (η και παραπάνω πράγματα). Τα πόκεμον θα τα συγκρίνει σε μέγεθος και με τους δεινόσαυρους που ήδη γνωρίζουμε. Το μουσείο θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2021 μέχρι το 2022. Οι τοποθεσίες που θα βρίσκονται τα ευρήματα έχουν ως εξής :
Mikasa City Museum – Hokkaido – July 4th to September 20th
Shimane Prefectural Nature Museum of Mt. Sanbe – Shimane – Autumn 2021
National Museum of Nature and Science – Tokyo – Spring 2022
Toyohashi Museum of Natural History – Aichi – Autumn 2022

Όσοι μένουν Ιαπωνία, καλό είναι να κάνουν μια επίσκεψη, είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Μπορείτε να μας στείλετε εικόνες στον discord server μας.

Πηγή : Serebii.net

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam