Η TPCi στρέφεται προς εξαγορά της MPG

Η The Pokémon Company International ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Millennium Print Group, η οποία τύπωνε τις PTCG κάρτες από το 2015. Η Millennium Print Group θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητη, όμως θα κερδίσει “τόσο χρηματική επένδυση, όσο και εμπειρία από την The Pokémon Company International.”

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες δελτίο τύπου:

Bellevue, Wash. – 18 Απριλίου, 2022 – Η The Pokémon Company International, η εταιρεία υπεύθυνη για την διαχείριση του δημοφιλούς Pokémon brand εκτός της Ασίας, ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Millennium Print Group που βρίσκεται στην Βόρεια Καρολίνα, την εταιρεία που τυπώνει τις PTCG κάρτες στην Αμερική. Οι δύο εταιρείες είναι συνεργάτες από το 2015.

Με αυτή την εξαγορά, η The Pokémon Company International στοχεύει στο να αναπτύξει περαιτέρω τις δυνατότητες, την οργάνωση και το μέγεθος της Millennium Print Group, ώστε να γίνει μια πρίμιουμ εταιρεία τύπωσης trading καρτών. Η Millennium Print Group θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα, όμως θα κερδίσει τόσο χρηματική επένδυση, όσο και εμπειρία από την The Pokemon Company International.

Ο Kenji Okubo, πρόεδρος της The Pokémon Company International, δήλωσε τα εξής: “Η ταλαντούχα ομάδα της Millennium Print Group έχει υπάρξει ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης της The Pokémon Company International για πολλά χρόνια, βοηθώντας μας να δώσουμε στους fans μας εξαιρετικής ποιότητας Pokémon Trading Card Game κάρτες. Συνδυάζοντας τις δυνάμεις μας με έναν τρόπο που να βγάζει νόημα, στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τους τρόπους που συνεργαζόμαστε και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε Pokémon TCG προϊόντα υψίστης ποιότητας. Παράλληλα, στοχεύουμε στο να βοηθήσουμε την Millennium να γίνει ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη ώστε, όχι μόνο να βοηθάει την δουλειά της στα Pokémon, αλλά και όλους τους άλλους πελάτες της.”

Ο Terry Pegram, CEO της Millennium Print Group, δήλωσε τα εξής: “Η Millennium Print Group είχε την χαρά να μεγαλώσει δίπλα από το Pokémon brand και το Pokémon TCG για σχεδόν μια δεκαετία. Μέσα σε αυτό τον χρόνο είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε μια εκπληκτική σχέση με την ομάδα ειδικών της The Pokémon Company International, μιας εταιρείας με μια ιδιαίτερη κουλτούρα που ζει με τις αξίες της καθημερινά. Αυτό το νέο κεφάλαιο της Millennium Print Group φέρνει τεράστια πλεονεκτήματα τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους εργαζομένους. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, καθώς η Millennium Print Group εξελίσσεται σε μια πρίμιουμ εταιρεία τύπωσης trading καρτών.”

Πηγή: Pokebeach

 

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam