Η Team Star αποκαλύπτεται

Πριν από περίπου έξι χρόνια, οι fans των Pokemon περιμέναν μετά από τις Pokemon Sun και Pokemon Moon να ανακοινωθεί κάποια “Pokemon Stars”. Αυτό θα έβγαζε νόημα ως μια τρίτη έκδοση, όπως είχε γίνει με τις Emerald και Platinum, όμως η Game Freak αποφάσισε να κυκλοφορήσει τις ίδιες ιστορίες με κάποιες διαφορές μέσω των Ultra Sun και Ultra Moon. Στο πιο πρόσφατο τρέιλερ των Pokemon Scarlet και Pokemon Violet αποκαλύφθηκε η Team Star, μια ομάδα από ταραξίες από την Narnja ή την Uva Academy (εξαρτάται από την έκδοση). Μπορεί το όνομα Team Star να είναι τυχαίο, όμως η αρχηγός της Team Star Mela ίσως συνδέεται κάπως με τις Sun και Moon μέσω του αινιγματικού Ryuki.

Η Pokemon Scarlet και Violet είναι οι πρώτες πραγματικά open-world περιπέτειες στο σύμπαν των Pokemon, κάτι που είχε ξεκινήσει σιγά σιγά με τις Sword και Shield. Καθώς θα εξερευνάτε την Paldea region θα συναντήσετε περιπέτειες από το Victory Road, το Path of Legends και το Starfall Street. Το Starfall Street έχει να κάνει με την Team Star και θα έρθετε αντιμέτωποι με διάφορες μικρές ομάδες που προκαλούν ταραχές. Η Mela είναι η αρχηγός της τύπου φωτιάς Schedar Squad και τα ρούχα της μοιάζουν με αυτά του Ryuki, του διάσημου κιθαρίστα του οποίου η καταγωγή δεν έχει αποκαλυφθεί.

Ο Ryuki της Pokemon Sun και Moon υποχρησιμοποιείται

Αρκετοί χαρακτήρες με στυλ punk έχουν εμφανιστεί μέσα στα 25 χρόνια των Pokemon games, από την Gym Leader Roxie της Unova, μέχρι τον Piers της Galar. Όμως, ο Ryuki δεν ανήκει ακριβώς σε αυτή την κατηγορία, παρόλο που είναι υπερδιάσημος μουσικός, η αμφίεσή του είναι κόκκινη και εμπνευσμένη από το κέλυφος του Turtonator. Ο Ryuki είναι ειδικός στα Dragon-type Pokemon και εκπροσωπεί το εν λόγω type στην Alola. Στις Sun and Moon, ο ρόλος του Ryuki ήταν να είναι απλώς ανταγωνιστής. Αφού νικήσετε το Elite Four, τα επόμενα Champion battles προκύπτουν τυχαία από ένα pool με trainers που περιλαμβάνει τους καθηγητή Kukui, Youngster Tristan και μέλος της Plumeria.

Στις Ultra Sun και Ultra Moon, ο Ryuki έχει περισσότερες λειτουργίες, αφού εμφανίζεται στο ρέπλικα Gym της Malie City. Εκεί, ο Ryuki αναφέρει ότι θέλει να γίνει ο Dragon-type αρχηγός στην Alola, αν το region φτιάξει ποτέ πραγματικά Gyms. Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος του Ryuki στην σειρά Pokemon the Series: Sun & Moon.

Οι πιθανές συνδεσεις του Ryuki με την Mela στα Scarlet και Violet

Παρόλο που ο χαρακτήρας του Ryuki είχε λίγο περισσότερο βάθος στις Ultra Sun/Moon, η Mela της Team Star ίσως ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο παρελθόν του Ryuki. Το επίσημο bio για τον χαρακτήρα της Mela στο site των Pokemon Scarlet και Vioet αναφέρει ότι είναι η καλύτερη “all-rounder” trainer της Team Star, η οποία λύνει όλα τα προβλήματα. Οδηγεί το Starmobile και πολεμάει με το Torkoal.

Η χρήση τoy Fire-type turtle Pokemon είναι μια πιθανή σύνδεση των Mela και Ryuki, καθώς το Turtonator είναι ένα Pokemon διπλού τύπου (Fire/Dragon). Όσον αφορά τις ενδυμασίες τους, και οι δύο έχουν κόκκινα μαλλιά και φοράνε κοκκινόμαυρες μπότες με καρφιά. Οι μπότες της Mela έχουν ένα μοτίβο φωτιάς που είναι πιο έντονα από αυτό του Ryuki.

Δεδομένου του ότι η Team Star είναι μια “κακιά” οργάνωση, όπως οι Team Skull και Team Yell, είναι εύκολο κάποιος να φανταστεί ότι αυτό το ταραχοποιό στοιχείο προκύπτει από λιγότερο “mainstream” κουλτούρες. Ο Ryuki μπορεί να λέει ότι είναι διάσημος, όμως αυτό σημαίνει ότι ίσως βρήκε μια ειδική κατηγορία στην home-region του την Paldea, την οποία ήλπιζε να εξαπλώσει στην Alola. Αν είχε γεννηθεί στην Paldea, η συμπεριφορά της Mela ίσως να είχε σμιλευτεί από τις μουσικές του Ryuki, κάτι που ίσως να εξηγεί τις αισθητικές επιλογές της και την χρήση των συγκεκριμένων Pokemon. Για κάποια πιο ισχυρά στοιχεία, θα πρέπει να περιμένετε για την κυκλοφορία των Pokemon Scarlet και Violet.

Πηγή: msn

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam