Η Nintendo σχεδιάζει ένα νέο switch με Samsung OLED οθόνη

tech news

Σύμφωνα με το bloomberg η Nintendo σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός νέου Nintendo Switch με λίγο μεγαλύτερη οθόνη Samsung OLED. Η οθόνη αυτή θα είναι 7 ιντσών και με ανάλυση 720p. Η Samsung θα ξεκινήσει την παραγωγή οθονών OLED για το Nintendo switch στις αρχές Ιουνίου με αρχική παραγωγή λίγο κάτω από 1 εκατομμύριο μονάδες, και τον Ιούλιο θα προωθηθεί στην κατασκευάστρια εταιρεία για την συναρμολόγηση του τελικού προϊόντος. Τα πρώτα δείγματα θα δοθούν στους developers (όπως γίνεται πάντα). Η νέα οθόνη OLED θα ξοδεύει αρκετά λιγότερη ενέργεια με σχέση την προηγούμενη lcd που έχει το Nintendo Switch, όπως αναφέρει ο Yoshio Tamura της DSCC. Το νέο Nintendo Switch θα λειτουργήσει σε ανάλυση 4K στην περίπτωση που θα είναι συνδεδεμένο στο dock της τηλεόρασης, κάτι που σίγουρα θα ευχαριστήσει τους κατόχους των 4K τηλεοράσεων.

Η κυκλοφορία του εκτιμάται το καλοκαίρι του 2021. Σύμφωνα και με την δήλωση του Matthew Kanterman, επιβεβαιώνεται η παράταση διάρκειας ζωής του Nintendo Switch, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια να είναι συμβατά και με την παλιά και με την νέα έκδοση των Switch.

Πηγή : bloomberg (απαιτεί συνδρομή για την ανάγνωση ορισμένων άρθρων)

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam