Η 2η γενιά Pokemon στο Pokemon GO!

pokemon go newspokemon go ειδήσεις

Παραπάνω από 80 νέα Pokemon θα εμφανίζονται πλέον στο Pokemon GO, όλα από τη Johto region η οποία βρίσκεται στις κασέτες Pokemon Gold & Silver. Επιπρόσθετα, νέα χαρακτηριστικά προστίθενται στο παιχνίδι για να κάνουν ακόμα καλύτερη την εμπειρία μας!

 •  Pokemon εν αφθονία!
  • Παραπάνω από 80 Pokemon από την Johto region θα εμφανιστούν για πρώτη φορά. Επίσης, θα μπορούμε να πιάσουμε συγκεκριμένου φύλλου Pokemon. Pokemon τα οποία είχαμε ήδη βρει και πιάσει, ίσως, πλέον να μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι που πριν δεν υπήρχε στο παιχνίδι, οπότε ας έχουμε το νου μας! Τα PokeStops θα μας βοηθήσουν με αυτό δίνοντάς μας τα καινούργια items που θα χρειαστούμε για να εξελίξουμε κάποια από αυτά!
 • Επαυξημένες συναντήσεις!
  • Πλέον, όταν συναντάμε Pokemon, μπορεί να αντιδρούν διαφορετικά όταν προσπαθούμε να τα πιάσουμε, σε σχέση με πριν. Επίσης, υπάρχει ένας νέος τρόπος να διαλέγεις πιο γρήγορα τα items που θέλεις να χρησιμοποιήσεις όταν βρίσκεις ένα Pokemon.
 • Καινούργια Berries!
  • Όταν επισκεπτόμαστε μια PokeStop, τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να βρούμε κάποιο από τα 2 καινούργια Berries. Το ένα, το Nanab Berry, το οποίο κάνει το Pokemon να κινείται πιο αργά βοηθώντας μας έτσι να το πιάσουμε πιο εύκολα, και το δεύτερο, το Pinap Berry, το οποίο μας διπλασιάζει τα Candies Που θα πάρουμε αν με την επόμενη προσπάθεια πιάσουμε το Pokemon.
 • Καινούργια ενδυμασία για το Avatar μας!
  • Θα μπορούμε πλέον να δώσουμε νέο look στο άβατάρ μας με τα καινούργια αξεσουάρ και ρούχα.

Πηγή: Pokemon GO

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam