Ετοιμάσου για το 2023 Global Challenge III Online

Pokemon 2023 Global challenge

Αντιμετωπίστε άλλους παίκτες των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet για να κερδίσετε επάθλα στο τρίτο Global Challenge της χρονιάς.

Ήρθε η ώρα να κερδίσετε πόντους πρωταθλήματος, να λάβετε ένα αξεσουάρ σακίδιο πλάτης Ultra Ball Canvas μέσα στο παιχνίδι, και να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας ενάντια σε προπονητές από όλο τον κόσμο στα παιχνίδια Pokémon Scarlet και Pokémon Violet! Ο διαγωνισμός 2023 Global Challenge III Online ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 4:59 μ.μ. PDT.

Ο διαγωνισμός θα ακολουθήσει τον Regulation Set C και περιλαμβάνει Διπλές Μάχες με Pokémon από το Pokédex της Paldea (εξαιρούνται τα Koraidon και Miraidon).

Μετά το τέλος της εκδήλωσης και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι προκριθέντες παίκτες που θα έχουν ολοκληρώσει τρεις ή περισσότερες αγώνες με νίκη ή ήττα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι επιλέξιμοι για επάθλα. Για να δείτε την κατάταξή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Αφού ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, ξεκινήστε το παιχνίδι Pokémon Scarlet ή Pokémon Violet σας.
 • Ανοίξτε το μενού X.
 • Επιλέξτε Poké Portal.
 • Επιλέξτε Battle Stadium.
 • Επιλέξτε Online Competitions.
 • Επιλέξτε Previous results.

Για να κερδίσετε πόντους πρωταθλήματος συμμετέχοντας σε αυτή την εκδήλωση, οι προπονητές θα πρέπει να συνδέσουν τον λογαριασμό τους στο Pokémon Trainer Club με τον λογαριασμό τους στο Nintendo. Για να συνδέσετε τον λογαριασμό του Pokémon Trainer Club με τον λογαριασμό του Nintendo, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένος στον λογαριασμό σας στο Nintendo.com.
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Pokémon Trainer Club στο Pokemon.com.
 • Επιλέξτε Nintendo Account Link από το μενού στα αριστερά.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες που εμφανίζονται και στη συνέχεια επιλέξτε Link to Nintendo Account. Αυτό θα σας ανακατευθύνει στη σελίδα χρήσης πληροφοριών του λογαριασμού Nintendo.
 • Διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες που εμφανίζονται και στη συνέχεια επιλέξτε I agree στο Nintendo.com.
 • Ένα μήνυμα θα εμφανιστεί στο Pokemon.com που λέει “Congratulations! You are all set.” Αυτό επιβεβαιώνει ότι ο λογαριασμός του Pokémon Trainer Club και ο λογαριασμός του Nintendo είναι συνδεδεμένοι.

Επιπλέον, όλοι οι ανταγωνιστές που επιθυμούν να κερδίσουν πόντους πρωταθλήματος για τη σειρά πρωταθλημάτων VGC πρέπει να διαθέτουν λογαριασμό Pokémon Trainer Club, να έχουν έναν αριθμό ID παίκτη Play! Pokémon και να αποδεχτούν τους όρους χρήσης Play! Pokémon – επομένως, να εγγραφείτε πριν την ολοκλήρωση του τουρνουά.

Καλή τύχη στον διαγωνισμό 2023 Global Challenge III Online!

Μπορείτε να συζητήσετε τις εμπιρείες σας για το παιχνίδι, στο Facebook group και στο forum του gamecorner.gr !

Πηγή : Pokemon.com

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam