Επανήλθαν τα Pokémon League σε ορισμένες περιοχές

Pokemon world championship, tournament

Η The Pokémon Company International (TPCi) ενημέρωσε τους διοργανωτές των Leagues ότι τα Pokemon Leagues θα επιστρέψουν από τις 7 Ιουνίου σε συγκεκριμένες περιοχές. Η ανακοίνωση αυτή γνωστοποιήθηκε μέσω e-mail. Τα Leagues που έχουν εγκριθεί θα μπορούν επίσης να κάνουν host Prerelease events. Ειδικότερα, οι περιοχές στις οποίες τα Pokemon League events θα επιστρέψουν είναι οι παρακάτω:
Αυστρία
Βολιβία
Χιλή
Κολομβία
Τσεχία
Δομινικανή Δημοκρατία
Ελλάδα
Μάλτα
Νέα Ζηλανδία
Νορβηγία
Σλοβακία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ηνωμένες Πολιτείες

Τα events των Pokemon Leagues και Play! Pokemon είχαν διακοπεί τον Μάρτιο 2020 λόγω της πανδημίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το email:

Αγαπητοί Retailers και Professors,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα Play! Pokemon League events θα επιστρέψουν στην δια ζώσης διεξαγωγή τους στην Αμερική και σε συγκεκριμένες περιοχές, ξεκινώντας από τις 7 Ιουνίου 2022. Από τις 7 Ιουνίου 2022, τα Leagues συνεχίσουν κανονικά με τα regular League play sessions και για εγκεκριμένα leagues θα μπορούν να διοργανώνονται prerelease events στα καταστήματα.

Μέχρι στιγμής, τα μικρά τοπικά Championship Point events θα συνεχίσουν να μην γίνονται μέχρι νέας ανακοίνωσης. Παρακολουθούμε τακτικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες της κυβέρνησης, καθώς προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι ασφαλές να διοργανώνουμε πάλι αυτά τα events.

Μπορείτε να βρείτε κοντινά events χρησιμοποιώντας τον Event Locator.

Πηγή: PokeBeach, TPCi

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam