[‘Εκτακτο] Ανακοινώθηκαν VGC & TCG τουρνουά (Αθήνα)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.pokemon.com. Θα πραγματοποιηθούν δύο (2) τουρνουά στις εξής ημερομηνίες :

  • 25/01/2020 (Σάββατο), θα πραγματοποιηθεί TCG τουρνουά, ώρα Ελλάδος 15:00, στην τοποθεσία Κάισσα Cafe, μεσσογείων 12, 11527, Αθήνα. Χάρτης εδώ. – Αποτελεί και PRE Release event για την νέα σειρά καρτών Sword/Shield. Θα είστε οι πρώτοι που θα το δείτε.
  • 26/01/2020 (Κυριακή), θα πραγματοποιηθεί VGC τουρνουά, ώρα Ελλάδος 12:00, στην τοποθεσία Κάισσα Cafe, μεσσογείων 12, 11527, Αθήνα. Χάρτης εδώ.

Οι VGC παίχτες πρέπει να έχουν μαζί τους το Nintendo Switch με το παιχνίδι Sword/Shield.
Οι TCG παίχτες αντίστοιχα, την τραπουλά τους.

Όλοι οι παίχτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το User ID του www.pokemon.com για να προστεθούν οι πόντοι συμμετοχής. Όσοι παίχτες δεν διαθέτουν ID θα λάβουν πάσσο για να κάνουν την εγγραφή αργότερα.

Για νέους παίχτες TCG, το κατάστημα θα σας εξυπηρετήσει ώστε να ξεκινήσετε το άθλημα, μπορείτε να δείτε και τον οδηγό που παίζουμε TCG online στο YouTube κανάλι του GreekPokemon.

Διαθέτουμε και το κανάλι #Pokemon στον Discord server του gameworld.gr, invite εδώ.

Πηγή : pokemon.com

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam