Διορθώθηκε ένα σφάλμα στο forum

Μέσα από τα emails που δεχόμασταν εδώ και 1 χρόνο, γνωρίζαμε για ένα σφάλμα στο οποίο επηρέαζε την εμπειρία χρήσης του forum. Συγκεκριμένα όταν κάνει ένας χρήστης login, και μετέπειτα, πατήσει έναν άλλο σύνδεσμο εντός του forum για να δει ένα διπλανό thread, ο χρήστης γινόταν logout. Το ίδιο συμβάν γινότανε και όταν πατούσε ο χρήστης τη καρτέλα “forum” από την κεντρική σελίδα, παρατηρούσε ότι στην νέα καρτέλα (tab) δεν ήταν ποια συνδεδεμένος στο forum και έπρεπε να κάνει πάλι login! Το σφάλμα αυτό, υπήρχε από τον Νοέμβρη του 2020, όταν καταργήθηκε το pokemon.com.gr και έγινε πλέον gamecorner.gr. Είχαμε ανεβάσει και σχετική είδηση εδώ.

Για τις δύο περιπτώσεις που προαναφέρθηκαν, το σφάλμα διορθώθηκε. Έγιναν επιπλέον δοκιμές και σε εξωτερικούς συνδέσμους, και σε εσωτερικούς, και όλα πλέον λειτουργούν φυσιολογικά. Όσοι χρήστες μας έστελναν emails από πέρσι, έλαβαν αμοιβή 10 πόκεμον της επιλογής τους στις δισκέτες Pokemon Sword/Shield.

Στην περίπτωση που εντοπίζετε σφάλματα στην ιστοσελίδα gamecorner.gr , το email της τεχνικής υποστήριξης είναι GameCorner Support

Εναλλακτικά, άλλοι τρόποι επικοινωνίας όπως facebook, instagram κ.α., μπορείτε να τους βρείτε εδώ.

~Διοικητική ομάδα Andreecko Entertainment

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam