Αποτελέσματα πρώτου Τουρνουά Pokémon – 78η ΔΕΘ

gaming events

Πρώτα απ’ όλα να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσαν πολύ ωραίες μάχες. Το τουρνουά έλαβε χώρα χθες, Κυριακή 8/9/2013. Ο μεγάλος νικητής του 1ου Τουρνουά Pokémon στην 78η ΔΕΘ είναι ο Ζήσης Πιτένης, ο οποίος νίκησε στον τελικό (best of three) με 2-1.
Το 2ο Τουρνουά θα γίνει την τελευταία ημέρα λειτουργίας της 78ης ΔΕΘ, δηλαδή το Σάββατο 15/9/2013. Σας περιμένουμε όλους στο Περιπτέρο 17. Μην το χάσετε!

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam