Αποτελέσματα τουρνουά Pokemon Sun/Moon στην Digital Expo 2017

Όπως ανακοινώσαμε στην είδηση εδώ. Διεξάχθηκε το τουρνουά Sun/Moon στην Digital Expo 2017. Αυτή τη φορά με πολλά πλούσια δώρα στους νικητές.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Pokemon Sun/Moon στην έκθεση Digital Expo 2017. Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Συνολικά είχαμε μεγάλη απήχηση κοινού, με πάνω από 14.000 επισκέπτες μέσα στην έκθεση. Η ίδια η έκθεση είχε τεράστια ποικιλία σε gaming θεματολογία, τόσο από retro κονσόλες, όσο και από νεότερες τεχνολογίες όπως το VR. Αρκετοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την VR εμπειρία, κάνοντάς την αγορά ενός VR headset ποιο ελκυστική. Δεν έλειψαν φυσικά οι cosplayers που μας διασκέδασαν με την παρουσία τους και τις καταπληκτικές τους δημιουργίες.

Το Sun/Moon τουρνουά (στο 3DS) είχε εξίσου τεράστια επιτυχία, με 32 συμμετοχές. Ρεκόρ για την Ελληνική esport σκηνή καθώς η μέγιστη καταγεγραμένη τιμή ήταν 16 συμμετοχές από το προτελευταίο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε online μέσω του GreekPokemon. Ανάμεσα στους 32 συμμετέχοντες, διακρίθηκαν οι 5 μεγάλοι νικητές, οι οποίοι είναι :

Στην 1η θέση, η Antelina, γνωστή αθλήτρια που συμμετέχει πάντα στα τουρνουά του GreekPokemon, διεκδίκησε την πρωτιά κερδίζοντας τα ακουστικά Creative Draco HS880.
Στην 2η θέση, ο Ορέστης Ανδρεάδης, κερδίζοντας τα ακουστικά Creative Sound Blaster Blaze.
Στην 3η θέση*, έχουμε τον Παναγιώτης Κουρέντης, κερδίζοντας το gaming mousepad : Sound BlasterX AlphaPad
Στην 4η θέση*, έχουμε τον Γιάννης Μπερικάκης, κερδίζοντας το gaming mousepad : Sound BlasterX AlphaPad
Στην 5η θέση, έχουμε τον Πέτρος Παπαντωνόπουλος, κερδίζοντας το gaming mousepad : Sound BlasterX AlphaPad
*=ισοπαλία

Η όλη διοργάνωση έγινε σε πολύ περιορισμένο χρόνο, παρόλα αυτά, κατάφερε ο Rigas μαζί με το Gamespace να δημιουργήσουν όλο αυτό το καταπληκτικό υπερθέαμα 😀

Αυτή τη στιγμή, διοργανώνεται για το 2018, το επόμενο ακόμη μεγαλύτερο τουρνουά, στο οποίο θα υπάρχει υποδομή για 64 παίχτες, χρηματικά έπαθλα, κονσόλες και μηχανογράφηση για την καταγραφή όλων των τουρνουά με online σύνδεση. Η προβολή των αγώνων από το 3DS θα γίνει σε μεγάλη οθόνη, προσφορά από το Studio του GreekPokemon.

Ακολουθεί φωτογραφία με τους νικητές, το απόγευμα θα προστεθούν επιπλέον φωτογραφίες της έκθεσης.

© τμήμα ειδήσεων GreekPokemon

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam