Αποκαλύφθηκε η νέα μορφή του Lycanroc για τις Pokemon UltraSun & UltraMoon!

sun moon bannerΠόκεμον Σάν και Μούν

Έχει επιβεβαιωθεί ότι μια νέα μορφή του Lycanroc εμφανίζεται στον κόσμο της Pokémon Ultra Sun και Ultra Moon, η Dusk Form. Τα χρώματα του σώματος και των ματιών του Duck Form Lycanroc διαφέρουν από τα χρώματα του Midday και Midnight Form Lycanroc.

Δεν θα μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό το Duck Form Lycanroc στο party μας με συνήθεις μεθόδους, όπως π.χ. να το συναντήσουμε σε δάση.

[UPDATE]

Το CoroCoro αποκαλύπτει ότι η μορφή αυτή θα έχει την Abillity Tough Claws, και θα μπορεί να μάθει Counter αλλά και Accelerock.

Ένα ειδικό Rockruff που θα διανεμηθεί από τις 17 Νοεμβρίου και μετά για το Pokémon Ultra Sun / Moon θα είναι ο μόνος τρόπος για να το αποκτήσουμε.

Πηγή: attackofthefanboy

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam