Ανακοινώνοντας το 2017 No Holds Barred Competition!

gaming events

Ο 2017 No Barred Online Competition πρόκειται για έναν “all-out καυγά” ! Ετοιμαστείτε να παλέψετε με (σχεδόν) όλα όσα έχετε – εκτός από αρκετά θρυλικά Pokémon και το Arceus, ολόκληρο το Pokédex είναι εκλέξιμο για να συμπεριλάβετε στην πιο σκληρή σας ομάδα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διπλότυπο Pokémon και διπλότυπα αντικείμενα και κάθε Pokémon θα ρυθμιστεί στο Lv. 100 κατά τη διάρκεια αυτών των Single Battles. Οι μάχες θα λάβουν χώρα στις Pokémon Sun και Moon, και τα Pokémon που εισάγονται μέσω του Poké Transporter επιτρέπονται στη μάχη. Ο πλήρης κατάλογος των εκλέξιμων Pokémon θα είναι διαθέσιμος στους κανονισμούς του διαγωνισμού.

Όλοι οι προκριθέντες συμμετέχοντες στο διαγωνισμό 2017 No Holds Barred θα λάβουν 50 Battle Points. Οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν τουλάχιστον μία μάχη για να προκριθούν.

Η εγγραφή για τον διαγωνισμό 2017 No Holds Barred ξεκινά την Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017, στις 00:00 UTC. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 00:00 UTC έως την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 23:59 UTC. Οι εκπαιδευτές θα περιοριστούν σε 15 μάχες την ημέρα.

Θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό του Pokémon Trainer Club και τη δική σας Pokémon Sun ή Moon με ένα party από τα εκλέξιμα Pokémon. Και θα πρέπει να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους κανονισμούς στο Pokémon Global Link πριν αρχίσει η περίοδος μάχης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό 2017 No Holds Barred, συνεχίστε να ελέγχετε το Pokemon.com και το Pokémon Global Link.

Καλή τύχη σε όλους μας, Trainers!

Πηγή: Pokemon Global Link (εκτός λειτουργίας)

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam