Ανακοινώθηκε το Pokémon Go

pokemon go newspokemon go ειδήσεις

Μέσω ενός video στο YouTube, η Pokémon Company και η Nintendo ανακοίνωσαν το Pokémon Go, ένα νέο παιχνίδι για συσκευές iPhone και Android. Το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

Οι παίκτες θα μπορούν να πιάνουν Pokémon ανάλογα με την γεωγραφική τους τοποθεσία χρησιμοποιώντας Augmented Reality. Θα μπορούν επίσης να κάνουν μάχες ενάντια σε άλλους παίκτες με αυτά τα Pokémon, πάλι χρησιμοποιώντας Augmented Reality.

Το Pokémon Go θα είναι δωρεάν, αλλά θα υπάρχει και Pokémon Go Plus διαθέσιμο, το οποίο θα κοστίζει και θα δίνει πλεονεκτήματα σε όσους το χρησιμοποιούν. Ποιο συγκεκριμένο, θα ενημερώνει τους παίκτες όταν κάποιο Pokémon είναι κοντά. Επίσης, θα υπάρχουν micro-transactions μέσα στο ίδιο το παιχνίδι.

Πηγή

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam