Ανακοινώθηκε το νέο Nintendo 2DS XL!

Στις 28 Ιουλίου το νέο Nintendo 2DS XL κάνει το ντεπούτο του στην Β. Αμερική με προτεινόμενη τιμή 149,99$.

Η νέα αυτή κονσόλα έχει νέο εργονομικό, πτυσσόμενο σχεδιασμό και 2 XL οθόνες (82% μεγαλύτερες από το Nintendo 2DS) για μεγαλύτερη απόλαυση. Πρόσθεσαν επίσης Control Stick για καλύτερο έλεγχο 

και τα κουμπιά ZL & ZR που σου δίνουν αρκετές επιλογές.

Επιπλέον δεν παρέλειψαν την ενσωματωμένη λειτουργεία για amiibo.

Με τον γρήγορο επεξεργαστή που κατέχει, ο χρόνος αναμονής στα παιχνίδια θα είναι πολύ μικρότερος, και θα είναι αρκετά ελαφρύ για να μπορείς να το κουβαλάς παντού!

 

Κάτι ακόμα που δεν παρέλειψε η Nintendo είναι να το καταστήσει δυνατό να παίζει όλα τα παιχνίδια του Nintendo 3DS (είτε έχουν ήδη κυκλοφορήσει, είτε που θα κυκλοφορήσουν) και γενικά τα περισσότερα παιχνίδια για  DS όπως είναι τα:

  • Super Mario Maker
  • Pokemon Sun & Moon
  • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia (έρχεται στις 19 Μαΐου)
  • Hey! PIKMIN (έρχεται στις 28 Ιουλίου)
  • Miitopia (έρχεται στις 28 Ιουλίου)

Tέλος, στο promo-βίντεο της Nintendo φαίνεται η δυνατότητα του multiplayer mode, με μια μικρή επισήμανση ότι επιπλέον παιχνίδια και συστήματα απαιτούνται γι΄αυτό, και πως πωλούνται ξεχωριστά.

Πηγή: Nintendo

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam