Ανακοινώθηκαν τα επόμενα pokemon go events

pokemon go newspokemon go ειδήσεις

Ανακοινώθηκαν τα επόμενα pokemon go events για τον Νοέμβρη του 2020.
Πρώτο απ όλα έχουμε το Research breakthrough reward, από την πρώτη Νοεμβρίου 2020 στις 23:00 (ώρα Ελλάδος) μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 (ώρα Ελλάδος)
H niantic ανακοίνωσε το επόμενο event για το Pokemon Go. Το event αυτό “Day of the Dead”, αφορά τους παίχτες στην λατινική Αμερική, από πρώτη Νοεμβρίου μέχρι 2 Νοεμβρίου. Οι παίχτες θα μπορούν να βρουν ευκολότερα τα ακόλουθα πόκεμον : Cubone, Sunflora, Roselia, Cacnea, Duskull, και Litwick. Ενώ τα Gastly, Misdreavus, Absol, Shuppet, Duskull, Drifloon, και Litwick θα μπορούν να βρεθούν με Incense. Θα υπάρχουν επίσης και αποστολές στο Field Research για Marowak, Alolan Marowak, Murkrow και Duskull. Θα υπάρχουν και αμοιβές με Poffin στο Go Battle league.
Η Niantic ανακοίνωσε τις ώρες που θα εμφανίζονται ορισμένα πόκεμον κατά τον μήνα Νοέμβριο. Οι ώρες που θα εμφανίζονται είναι από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. τοπική ώρα.
Η λίστα έχει ως εξής :
3 Νοέμβρη – Cubone – 2* Catch Stardust
10 Νοέμβρη – Jigglypuff – 2* Catch Experience
17 Νοέμβρη – Meowth – 2* Catch Candy
24 Νοέμβρη – Barboach – 2* Transfer Candy
Επιπλέον, όσο αφορά τα raid events :
Cobalion, Terrakion και Virizion, σε raid διαθέσιμα από 16 Νοεμβρίου στις 21:00 UTC μέχρι 24 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 UTC (λήξη).
Τέλος, έχουμε research day event στις 28 Νοεμβρίου 2020

Πηγή : Serebii.net

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam