Αναβάθμιση σελίδας (Φάση Β’)

pokeball banner

Μετά από πολύ καιρό δοκιμών, πλέον η σελίδα μας άλλαξε σε gamecorner.gr , το είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη είδηση. Update : οι εργασίες “Φάση Β” + “Φάση Γ” ολοκληρώθηκαν. Όλα τα άρθρα λειτουργούν κανονικά. Έχετε υπόψιν ότι :
Σταδιακά, σε 2 χρόνια από τώρα, οι παλιοί σύνδεσμοι που είχαν όνομα www.greekpokemon.gr και www.pokemon.com.gr θα καταλήξουν στην TPCi.Η σελίδα που θα παραμείνει από το 2022 και μετά θα είναι πλέον το www.gamecorner.gr. Η αλλιώς, Andreecko’s Game Corner. Το πόκεμον περιεχόμενο θα παραμείνει ως έχει, θα προστεθούν μελλοντικά περισσότερες θεματολογίες, και επιπλέον περιεχόμενο από άλλα games.
Όσο αφορά τα παλιά links που είχατε αποθηκεύσει στον browser σας, δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το καιρό, για να λειτουργούν όλα, ακόμη και το forum ! Το μοναδικό που θέλει διόρθωση είναι οι ειδήσεις της κεντρικής σελίδας, ορισμένες παλιές ειδήσεις δεν παίζουν τα link εντός του άρθρου αλλά αυτό θα το φτιάξουμε σταδιακά καθώς θέλει edit 366 άρθρα από πόκεμον ειδήσεις να διορθωθούν χειροκίνητα, κάτι που πάρει λίγο χρόνο.
Αν υπάρχει κάποιο θέμα με τη σελίδα, επικοινωνήστε στο email η αφήστε σχόλιο κάτω στο άρθρο.
Η φάση Γ’ που θα γίνει τη σεζόν Νοέμβρη με Δεκέμβρη, αποτελεί μια εσωτερική αλλαγή που θα βελτιώσει σημαντικά την λειτουργία και την απόδοση της σελίδας για ακόμη υψηλότερες επιδώσεις και ταχύτερο φόρτωμα χωρίς καθυστερήσεις.

Αφήνω φυσικά και τα donate links για όσους μπορούν να βοηθήσουν επιπλέον 🙂
░▒▓█ Donate links █▓▒░
Σας άρεσε η εργασία που κάναμε στη σελίδα και στο YouTube ; μπορείτε να μας κάνετε donate !
Bitcoin : 15yG5EhFRCmXQ4m2ZvDAansR1KnVNBGQAE
PayPal : https://paypal.me/agry
Patreon : https://www.patreon.com/Andreecko
Έμβασμα μέσω IBAN : κατόπιν συνεννόησης στο email

ακολουθήστε μας στα social media :
░▒▓█ Andreecko (former GreekPokemon Community) █▓▒░
Discord server : https://discord.gg/UGSZfaG
WebSite / Forums : https://www.gamecorner.gr
Youtube Channel : https://www.youtube.com/channel/UCUUxyRtTi3hasmVfwEd_Yrg
Andreecko Tech : https://www.youtube.com/channel/UCm2RPzvAHTOtVuVpPG4-d-g
Facebook Page : https://www.facebook.com/AndreeckoTV/
Twitter : https://twitter.com/andreeckotv
E-mail καναλιού :
Skype :
Vimeo : https://vimeo.com/Andreecko

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη που μας κάνετε όλα αυτά τα χρόνια !
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και όλους όσους κάνουν donate, και ιδιαίτερα τον Μιχάλη (Dodrio) που βοήθησε σημαντικά στο startup του όλου project από το 2013 !

~Ανδρέας – Andreecko,
CEO of Andreecko Entertainment media group

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam