Ήρθε ο Yveltal στο Pokemon Go!

Η Niantic ανακοίνωσε το επόμενο event στο Pokemon Go. Με την ονομασία Lumionus Legends Y. Σε αυτό το event θα συναντάτε ποιο συχνά Dark-type πόκεμον, και φυσικά το μυθικό πόκεμον Yveltal. Το συγκεκριμένο event είναι χωρισμένο σε 2 μέρη.
Το πρώτο μέρος θα ισχύει για το χρονικό διάστημα 18 Μάϊου ώρα 10 π.μ., μέχρι τις 25 Μάϊου ώρα 10 π.μ.(τοπική ώρα στον τόπο που διανέμετε).
Σε ολόκληρο το event, τα Dark-type pokemon που θα συναντάτε συχνότερα θα είναι : Houndour, Carvanha. Ενώ τα Alolan Rattata, Alolan Meowth, Alolan Grimer, Sneasel, Poochyena, Stunky και Purrloin θα τα βρίσκετε σε αυγά των 7 χιλιομέτρων. Επιπλέον έχουμε τον Pancham που θα προστεθεί στα Strange Eggs για αυτό το event και λίγο παραπάνω, μαζί με Qwilfish, Larvitar, Absol, Skorupi, Sandile, Scraggy, Pawniard, Vullaby και Deino. Σε Raid battles θα έχουμε Alolan Meowth, Yveltal + άλλα πόκεμον.
Η Team GO Rocket θα έχει περισσότερα πόκεμον στην διάθεσή της και θα έχετε να αντιμετωπίσετε ποιο ζόρικους αρχηγούς. Από την Go Rocket θα βρείτε και Galarian Zigzagoon.
Υπάρχει επίσης και ένα αποκλειστικό Field Research με Galarian Zigzagoon, Scraggy + άλλα πόκεμον.
Κατά τη διάρκεια του event, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Charged TM για να βοηθήσετε τα Shadow Pokémon να ξεχάσουν την κίνηση Frustration.
Στο event έχουμε και το Global Challenge Arena. Εκεί όλοι οι εκπαιδευτές θα αντιμετωπίσουν μέχρι και 25 εκατομμύρια Team Go Rocket Grunts στο χρονικό διάστημα από 15 Μάϊου μέχρι και 21 Μάϊου, μέσω αυτού ξεκλειδώνετε 3* Catch Stardust για όσο θα διαρκεί το event. Παράλληλα θα έχουμε στα raids Galarian Zigzagoon και shiny Galarian Zigzagoon.
Το δεύτερο μέρος θα ισχύει για το χρονικό διάστημα 25 Μάϊου ώρα 10 π.μ., μέχρι τις 31 Μάϊου ώρα 8 μ.μ.(τοπική ώρα στον τόπο που διανέμετε). Εκεί παρατηρούμε ορισμένες αλλαγές καθώς εστιάζει στο Eevee και τα Fairy-type pokemon, προσθέτει και το Sylveon μέσα στο παιχνίδι. Το Eevee μπορεί να εξελιχθεί σε Sylveon άμα αποκτήσει καρδιές (friendship) όσο το συνοδεύετε μαζί σας στο ταξίδι. Τα Eevee, Ralts, Spritzee, Swirlix θα τα συναντάτε ποιο συχνά, μαζί με άλλα άγρια πόκεμον που αναφέραμε στο πρώτο μέρος. Επιπρόσθετα τα Eevee, Cleffa, Igglybuff, Togepi, Azurill, Spritzee και Swirlix θα τα συναντάτε σε αυγά των 7 χιλιομέτρων.
Όσο αφορά τα Raids 3ών αστέρων θα βρείτε Vaporeon, Jolteon, Flareon, Espeon και Umbreon.
Στο Field Research θα βρείτε (πάλι) Eevee μαζί με τις εξελίξεις του, συν AR Mapping εργασίες για Poffin.
Θα βρείτε επίσης και ρουχισμό για τον χαρακτήρα σας μέσα στο παιχνίδι, με θέμα τον Sylveon.

Όσο αφορά το Pokémon GO Battle League, εκεί έχουμε αλλαγές σε Master League & Master League Classic Cup Formats, μαζί με το Retro Cup το οποίο θα επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλα τα πόκεμον εκτός από όσα ΔΕΝ είναι Dark-type, Steel-type η Fairy-type. Θα ισχύει για το διάστημα μέχρι τις 17 Μάϊου στις 23:00 (ώρα Ελλάδας).

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε, για το διάστημα από 28 Μάϊου ώρα 17:00* μέχρι 31 Μάϊου ώρα 17:00* ότι σε ακτίνα 40 χιλιομέτρων, θα μπορείτε να κάνετε ανταλλαγές. Συν ότι τα “δωράκια” που θα ανοίγετε από τους φίλους σας θα είναι διπλάσια. Υπάρχουν επίσης και event για Αμερική και Μεξικό, ανοίξτε το link Serebii 1.
*=UTC, για Ελλάδα υπολογίστε 19:00
Πηγή : Serebii 1, Serebii 2.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam