Έρχονται τα PvP battles στο Pokemon GO

pokemon go newspokemon go ειδήσεις

Ένα πολυπόθητο feature που όλοι το περιμέναμε από την αρχή του παιχνιδιού θα προστεθεί σύντομα στο Pokemon GO. Οι μάχες μεταξύ παικτών είναι ένα feature που παρουσίαζε το pre release trailer του Pokemon go αλλά δεν υπήρχαν στην αρχή του παιχνιδιού όπως ακριβώς οι ανταλλαγές και τα raids!

Οι μάχες στο Pokemon go διαφέρουν αρκετά τόσο από τις κλασσικές μάχες pokemon όσο και από τις μάχες στα gyms/raids! Πιο αναλυτικά: οι μάχες θα γίνονται μεταξύ παικτών που είναι κοντά, όπως οι ανταλλαγές, με εξαίρεση αν οι παίκτες είναι ultra friends ή best friends, που τότε μπορούν να κάνουν μάχη ανεξαρτήτως αποστάσεως! Στις μάχες χρησιμοποιούνται 3 Pokemon από κάθε παίκτη ενώ για να αποφευχθούν οι μεγάλες διάφορες στα cp των Pokemon υπάρχουν 3 κατηγορίες: η πρώτη επιτρέπει Pokemon μέχρι 1500 cp η δεύτερη μέχρι 2500 ενώ η 3η δεν έχει όριο! Η μάχη δεν είναι turn based δηλαδή είναι πιο κοντά στις μάχες gyms/raids και κατά την διάρκεια της μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο η κανονική όσο και η δυνατή επίθεση (χωρίς να έχει τον περιορισμό του charge) άλλα και μια επιπλέον επιλογή, το protect! Το protect κατά την σωστή στιγμή έχει την δυνατότητα να ακυρώσει την αντίπαλη επίθεση άλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιορισμένες φορές. Τέλος, μετά την μάχη θα πάρουν και οι δυο συμμετέχοντες rewards με πιθανότητα για σπάνια αντικείμενα εξέλιξης.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam