Έρχονται τα θρυλικά στο Pokémon GO

pokemon go newspokemon go ειδήσεις

Όπως όλα δείχνουν, η ώρα για να μπορέσουν όλοι οι παίκτες να πιάσουν θρυλικά Pokémon μέσω της εφαρμογής της Niantic Pokémon GO δεν αργεί, σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέχθηκαν από το data mining της εφαρμογής για την έκδοση 0.69.0.

Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες, προστίθενται αρκετές νέες εικόνες και εικονίδια στην εφαρμογή, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα Legendary Raid passes, τα οποία θα επιτρέψουν στους παίκτες να πιάσουν ένα θρυλικό Pokémon. Φαίνεται ωστόσο ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα συνδέεται άμεσα με την επίτευξη του στόχου του event στο Σικάγο, κάτι το οποίο αναμένεται να δώσει την δυνατότητα στους παίκτες να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ποιο θα είναι το θρυλικό Pokémon το οποίο θα προσπαθήσουν να πιάσουν οι παίκτες στο επερχόμενο event. Εσείς ποιο θα προτιμούσατε;

Update: 20/7 Η niantic μόλις επιβεβαίωσε ότι αν επιτευχθούν οι στόχοι του pokemon go fest τότε θα εμφανιστεί το πρώτο θρυλικό σε raid στο Σικάγο και όταν το πιάσουν οι παίκτες εκεί, θα γίνει διαθέσιμο και για τον υπόλοιπο κόσμο! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τμήμα ειδήσεων GameCorner.gr

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam