Έρχεται Pokemon Go Plus+, Pokemon Sleep και το Gholdengo

Χαρούμενη Ημέρα Pokémon, trainers! Σήμερα, 27 Φεβρουαρίου, είναι η Ημέρα Pokémon και γιορτάζουμε τα Pokémon. Έχουμε πολλά διαφορετικά νέα, με πολλά καινούρια πράγματα που σχετίζονται με το Pokemon GO, ας τα δούμε!

Pokemon Sleep και Pokémon GO Plus+

Θυμάστε το Pokémon Sleep? Επιτέλους συμβαίνει! Το Pokémon Sleep θα είναι ένας tracker ύπνου, που θα παρακολουθεί τους διάφορους τύπους ύπνου που έχετε, και θα είναι διαθέσιμο σε iOS και Android το καλοκαίρι του 2023.

Το Pokémon GO Plus+ αποκαλύφθηκε επίσης μετά την αρχική ανακοίνωση του Sleep και θα είναι προς πώληση τον Ιούλιο του 2023. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή με το Pokémon Sleep και το Pokémon GO. Πατώντας το, θα ενεργοποιείται αυτόματα η παρακολούθηση του ύπνου σας στο Pokémon Sleep, και φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να τραγουδήσει νανουρίσματα για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξυπνητήρι, με ξεκλείδωτους ήχους ξυπνητηριού καθώς χρησιμοποιείτε τη συσκευή περισσότερο. Για το Pokémon GO, θα μπορεί να πιάσει Pokémon και να περιστρέψει Pokéstops, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το τηλέφωνό σας. Σε αντίθεση με το αρχικό Pokémon GO Plus, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε Great Balls και Ultra Balls με αυτή τη συσκευή!

Pokemon Go plus, pokeball plus

Υπάρχουν περαιτέρω σχέδια για το μέλλον ώστε να δώσουν περισσότερες λειτουργίες στη σύνδεση του Pokémon Sleep με το Pokémon GO, ώστε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα του ύπνου σας στο Pokémon GO επίσης. Η σύνδεση του Pokémon GO Plus+ με το Pokémon GO θα σας προσφέρει επίσης μια καινούρια σειρά ειδικής έρευνας, που περιλαμβάνει διάφορα tasks και σας προσφέρει μια συνάντηση με ένα ξεχωριστό Snorlax με κουστούμι ύπνου και καπέλο νυχτικού!

Pokémon GO & Gimmighoul από το Pokemon Scarlet & Violet

gimmighoul pokemon
Να είστε ενθουσιασμένοι, το Gimmighoul έρχεται στο Pokémon GO στη μορφή roaming! Στο Pokémon GO έχουμε τη λειτουργία των καρτ-ποστάλ, στέλνουμε δώρα που περιέχουν καρτ-ποστάλ στους φίλους μας σε όλο τον κόσμο μετά από την απόκτησή τους από τα Pokestops, και αυτή η πτυχή των καρτ-ποστάλ θα είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να αποκτήσουμε το Gimmighoul στο Pokémon GO. Μπορείτε να συνδέσετε το Pokémon GO με το Pokémon Scarlet και Violet, θα μπορείτε να στείλετε καρτ-ποστάλ στο Pokémon Scarlet και Violet, και το περιφερειακό μοτίβο του Vivillon από την καρτ-ποστάλ θα εμφανίζεται στο Pokémon Scarlet και Violet. Στο Pokémon GO, οι trainers που έχουν στείλει καρτ-ποστάλ θα βρουν τον εαυτό τους να μπορούν να συναντήσουν το Gimmighoul στη μορφή Roaming στο GO. Πρέπει να συλλέξετε 999 Gimmighoul νομίσματα για να μπορέσετε να εξελίξετε το Gimmighoul στον εξελιγμένο τους Gholdengo. Για να το γιορτάσουμε, υπάρχει ένα ‘Χρυσό Κουτί’ στο κατάστημα του Pokémon GO που σας δίνει 9 Gimmighoul νομίσματα για να σας βοηθήσει στην πορεία σας!

Εσείς το πιάσατε το Gholdengo ? Πείτε μας την γνώμη σας. Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook group και να μοιραστείτε με screenshot τις τελευταίες σας επιτυχίες. Εναλλακτικά, έχουμε το σχετικό forum συζητήσεων του Gamecorner.gr ! Ομοίως το forum για Scarlet & Violet είναι εδώ.

Πηγή : pokemongohub.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam