Έρχεται η Area Zero στην Pokemon Scarlet και Violet

new pokemon game area zero

Έρχεται DLC: Ο Κρυμμένος Θησαυρός της Area Zero(Περιοχής Μηδέν) για το Pokemon Scarlet ή το Pokemon Violet

Ο Κρυμμένος Θησαυρός της Περιοχής Μηδέν για το Pokémon Scarlet ή το Pokémon Violet είναι καθοδόν! Θα μπορείτε να ζήσετε περιπέτειες για ακόμη περισσότερο χρόνο και να εξερευνήσετε ακόμη πιο βαθιά τον κόσμο του Pokémon Scarlet και Pokémon Violet με αυτό το DLC. Στον Κρυμμένο Θησαυρό της Περιοχής Μηδέν περιλαμβάνεται το Νέο Σετ Στολής, που αποτελείται από νέα είδη ρουχισμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως στο παιχνίδι Pokémon Scarlet ή Pokémon Violet, καθώς και δύο επεκτάσεις – Μέρος 1: The Teal Mask​ και Μέρος 2: The Indigo Disk​​. Παρόλο που αυτή η ιστορία είναι χωρισμένη σε δύο μέρη, συνδέονται για να αφηγηθούν μια συνδεδεμένη ιστορία.

[28-02-2023: Update: Η είδηση ενημερώθηκε με επιπλέον πληροφορίες]

Μέρος 1: The Teal Mask​, Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας: Φθινόπωρο 2023
Μέρος 2: The Indigo Disk​​, Προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας: Χειμώνας 2023

Σε αυτήν την ιστορία, θα αφήσετε την περιοχή Paldea, το προορισμός των περιπετειών σας στο Pokémon Scarlet και Pokémon Violet. Στο Μέρος 1: The Teal Mask​, μια εκδρομή θα σας οδηγήσει στη γη της Κιτακάμι, όπου θα συμμετάσχετε σε μια εξωτερική εκπαιδευτική ευκαιρία που διοργανώνεται από το σχολείο σας και ένα άλλο σχολείο. Στο Μέρος 2: The Indigo Disk​​, θα ταξιδέψετε στη Blueberry Academy, το αδελφικό σχολείο της δικής σας ακαδημίας, ως φοιτητής ανταλλαγής. Προετοιμαστείτε να γνωρίσετε νέα Pokémon και ανθρώπους πέρα από τα σύνορα της περιοχής Paldea!

Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τρέχοντα δεδομένα αποθήκευσης από το Pokémon Scarlet ή το Pokémon Violet για να συνεχίσετε την περιπέτειά σας στον Κρυμμένο Θησαυρό της Περιοχής Μηδέν. Το Μέρος 1: The Teal Mask​ προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 και το Μέρος 2: The Indigo Disk​​ προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2023. Οι πωλήσεις του Κρυμμένου Θησαυρού της Περιοχής Μηδέν ξεκινούν τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023.

Σημείωση: Για να ξεκινήσετε τη βασική ιστορία του Μέρους 1: The Teal Mask​, θα πρέπει να έχετε ξεκινήσει το Κυνήγι Θησαυρού στο Pokémon Scarlet ή το Pokémon Violet. Το ξεκίνημα του Κυνηγιού Θησαυρού συμβαίνει μετά από περίπου τρεις ώρες παιχνιδιού, αν και ο χρόνος παιχνιδιού ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον παίκτη. Για να ξεκινήσετε τη βασική ιστορία του Μέρους 2: The Indigo Disk​​, θα πρέπει να έχετε φτάσει στο τέλος του παιχνιδιού Pokémon Scarlet ή Pokémon Violet και να έχετε ολοκληρώσει τη βασική ιστορία του Μέρους 1: The Teal Mask​.

Επιπλέον: Νέα θρυλικά Pokémon έρχονται με κάθε DLC! Στο “The Teal Mask” θα γνωρίσουμε το Ogerpon, ενώ στο “The Indigo Disk” το Terapagos. Επίσης, παρουσιάστηκαν κάποια νέα Pokémon: Okidogi, Fezandipiti και Munkidori. Ανακοινώθηκαν επίσης νέα tera raid battles που θα παρουσιάσουν δύο άλλα νέα Pokémon, με αυτές τις Tera Raid Battles να αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα για το Walking Wake και το Iron Leaves.

Άλλες Πληροφορίες:

  • Οι ημερομηνίες για το φετινό Pokémon Worlds event ανακοινώθηκαν: 11-13 Αυγούστου 2023 στο PACIFO της Γιοκοχάμα, Ιαπωνία.
  • Τα Paldean Pokémon θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Pokémon Café Remix.
  • Ανακοινώθηκε το Pokémon TCG Classic, ένα νέο σετ TCG που σχεδιάστηκε για να παίζεται όπως τα αρχικά σετ.
  • Η Netflix και η Pokémon ανακοίνωσαν μια νέα σειρά με κλειστή κίνηση, το Pokémon Concierge.
  • Το Pokémon Unite έχει μια νέα ενημέρωση για την ημέρα Pokémon που είναι πλέον διαθέσιμη, με το Zacian να είναι πλέον παίξιμο και νέες αποστολές ανακοινώθηκαν.
  • Το Pokémon Masters EX έχει κυκλοφορήσει κάποια νέα Sync Pair Scouts που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε ποικιλία πρωταθλητών για να γιορτάσετε την ημέρα Pokémon. Αυτά τα scouts επιτρέπουν τηλήψη διαφόρων Champion Sync Pairs.

Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας ενδέχεται να αλλάξουν.
Καλή τύχη σε όλους τους παίκτες στο κυνήγι των πόκεμον και καλά ποκεμονογιορτάσματα! Σήμερα, 27 Φεβρουαρίου, γιορτάζουμε την Ημέρα Pokémon και τα νέα που σχετίζονται με το Pokémon GO και άλλες δραστηριότητες. Απολαύστε τις εκδηλώσεις και τα νέα Pokemon που έρχονται, και μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στις διαφορετικές προσφορές και τουρνουά που προσφέρονται για να γιορτάσετε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα για τους φίλους των Pokémon.

Μπορείτε να συζητήσετε τις εμπιρείες σας για το παιχνίδι, στο Facebook group και στο forum του gamecorner.gr !

Πηγή : Pokemon.com

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam