Ένα δώρο για εσάς, στο Pokemon Unite!

Πολύ χαρμόσινα τα νέα για τους παίχτες του pokemon unite.
Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, οι προ-εγγραφές/downloads από το Google Play store και το Apple έχουν κτυπήσει κόκκινο. Το Pokemon unite, αισίως κλείνωντας το μισό της 1ης του σεζόν στις 22 Σεπτεμβρίου του 2021. Θα βγει όπως προαναφέραμε και στα βιντεό μας και σε συσκευές Android και iOS (Apple). Η ημερομηνία κυκλοφορίας στις φορητές συσκευές είναι 22 Σεπτεμβρίου του 2021. Βοήθησε σημαντικά φυσικά και η προώθηση από το Nintendo switch. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρξουν πάνω από 9 εκατομμύρια προ-εγγραφές για Android και iOS. Αυτό μας ξεκλειδώνει 4 πράγματα:

Δωρεάν 2.000 aeos tickets στους παίχτες (από 29 Σεπτεμβρίου).
Δωρεάν 1.000 aeos tickets στους παίχτες (λόγω προ-εγγραφής του 1 εκατ), αφήνουμε ένα ερωτηματικό αν θα το προσθέσουν και αυτό.
Δωρεάν Unite license του Pikachu (η champion αν είστε του lol), με αφορμή το γεγονός ότι ξεπεράσαμε τα 2.5 εκατομμύρια downloads.
Δωρεάν κουστούμι του Pikachu, με αφορμή το γεγονός ότι ξεπεράσαμε τα 5 εκατομμύρια downloads.

Στη περίπτωση που έχετε ήδη αγορασμένο τον pikachu, σας δίνεται αμοιβή Aeos coins ως δώρο.
Το ίδιο το pokemon unite είναι δωρεάν. Τα aeos tickets είναι το νόμισμα που χρησιμοποιείτε εντός παιχνιδιού για να αγοράσετε αντικείμενα, μαζί με αυτό και τα aeos coins μπορείτε να αγοράζετε αντικείμενα όπως φορεσιές για τον champion σας και το avatar σας, συν power ups.

Πηγές : Gamerant-1 , Gamerant-2.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam