VGC Series 9 – κανόνες των online τουρνουά

Series 9 ruleset Sword Shield

Η TPCi ανακοίνωσε το σύνολο κανόνων Series 9, το οποίο θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου 2021. Αυτό το σύνολο κανόνων περιλαμβάνει μια επιστροφή στο σύνολο κανόνων που ήταν ενεργό για τη σειρά 7 (Series 7). Επιτρέπει τα Pokémon από το Galar, το Isle of Armor και επιπλέον τα Pokémon από το The Crown Tundra, συμπεριλαμβανομένων άλλων Pokémon που δεν βρίσκονται στο pokedex, όπως κάποια Legendary Pokémon. Όλα τα Pokémon πρέπει να έχουν ένα σύμβολο της Galar region ή το σύμβολο Battle Ready. Δεν επιτρέπονται τα Mythical Pokémon και τα Restricted Legendary Pokémon.
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
Πηγή :

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


Protected by WP Anti Spam