VGC Series 8 – κανόνες των online τουρνουά

Η Pokémon company ανακοίνωσε το σετ κανόνων Series 8. Αυτό το σύνολο κανόνων ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου 2021 μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 3:00 (ώρα Ελλάδας), και παρουσιάζει μια μικρή αλλαγή στους ισχύοντες κανόνες. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι 1 από τα κανονικά περιορισμένα θρυλικά Pokémon, τα οποία είναι τα ακόλουθα : Mewtwo, Lugia, Ho-Oh, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Dialga, Palkia, Giratina, Reshiram, Zekrom, Kyurem, Xerneas, Yveltal, Zygarde, Cosmog, Cosmoem, Solgaleo, Lunala, Necrozma, Zacian, Zamazenta, Eternatus, Calyrex. Τα Mythical Pokémon εξακολουθούν να απαγορεύονται στα τουρνουά. Οι υπόλοιποι κανόνες για μονές και διπλές μάχες παραμένουν ως έχουν.
Πηγή : Serebii

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


Protected by WP Anti Spam