Black 2 and White 2 Γενικη Συζητηση
Re: Black 2 and White 2 Γενικη Συζητηση
Εμένα αυτοί μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Κάθε φορά που περνάω από κάπου μου κάνουν μάχη!!!

Τους Breeders εννοεις; ειναι χρησιμοι για να κανεις training αλλα ειναι οντως ενοχλητικοι, οταν εκεινη την στιγμη θελεις να προχωρησεις και σε σταματουνPikafan έγραψε:Εμένα αυτοί μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Κάθε φορά που περνάω από κάπου μου κάνουν μάχη!!!![]()
3DS FC: 2019-9706-3107
-
POKEMONMANIAC3
- newbie

Ομως ειναι καλυτερο απο το να ξοδευεις repel για audino.. εγω εχω προπονησει πανω απο 15 λεβελ σε εναν τετοιο και μου πηρε λιγορερη ωρα απο το να ψαχνω audino 
ειναιι μερικοι που μπορεις να τους ξεφυγεις και μερικοι που ακολουθουν την φορα που πας ετσι σωστε να σε πιασουν 100% αν εισαι αρκετα διπλα!αυτοι ειναι οι ενοχλητικοι αλλα πιστεψε με,ειναι αναγκαιο κακο!Nightmare έγραψε:Τους Breeders εννοεις; ειναι χρησιμοι για να κανεις training αλλα ειναι οντως ενοχλητικοι, οταν εκεινη την στιγμη θελεις να προχωρησεις και σε σταματουνPikafan έγραψε:Εμένα αυτοί μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Κάθε φορά που περνάω από κάπου μου κάνουν μάχη!!!![]()

Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Ενα μειον που εχει το παιχνιδι ειναι οτι πρεπει να ψαχνεις συνεχως για κρυσταλλους για τους δωσεις στους Move Tutors.
3DS FC: 2019-9706-3107
Εγώ πηγαίνω στα γήπεδα της Νimbasa για training!
Τι τους θέλω τους breeders?!
Είναι πολύ σπαστηκοί!Πας να περάσεις και πρέπει να κάνεις μάχη!!!
Τι τους θέλω τους breeders?!
Είναι πολύ σπαστηκοί!Πας να περάσεις και πρέπει να κάνεις μάχη!!!
την παρασκευη θα παω να αγορασω και εγω την pokemon black 2
Γεαι ειμαι ο Κωστας.
παιδια οσο την επαιξα απλα σαρωνει!αν και μου την εσπασε που το volcarona ειναι μονο 34 lvl! ηταν το δυνατοτερο εντομο που ειχα συναντησει και το χαλασανε η αλητες!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Shadow Groudon
- Trainer

Εμένα μου την έσπασε που δεν μπορεις να πιασεις το Black/White Kyurem! Πρέπει να νικήσεις League το και μετα να πιασεις και τα δυο Pokemon ξεχωριστα. Τωρα παω προς το League.
Ναι, εγώ το νίκησα και πάω να πιάσω zekrom!
Πάντως είναι πολύ δύσκολο!
Μα, να πρέπει να πιάσουμε 2 pokemon για 1?
Tεσπα δν πειράζει!Θα κρατήσει πολύ η περιπέτεια!
Πάντως είναι πολύ δύσκολο!
Μα, να πρέπει να πιάσουμε 2 pokemon για 1?
Tεσπα δν πειράζει!Θα κρατήσει πολύ η περιπέτεια!