Pokemon World Cup 2012
Pokemon World Cup 2012
http://pokemon-online.eu/forums/showthread.php?12288
παιδια εγω θα συμμετασχω μαλλον σε wifi uu, wifi ou. οσοι 8ελουν να συμμετασχουν πανε στο λινκ και συμπληρωνουν μια φορμα που εχει εκει. παμε να τους δει3ουμε τι θα πει Ελλαδα! επισης αν μας δεκτουνε προσφερομαι και για την θεση του captain. πειτε επισης αν θα συμμετασχετε και εδω.
παιδια εγω θα συμμετασχω μαλλον σε wifi uu, wifi ou. οσοι 8ελουν να συμμετασχουν πανε στο λινκ και συμπληρωνουν μια φορμα που εχει εκει. παμε να τους δει3ουμε τι θα πει Ελλαδα! επισης αν μας δεκτουνε προσφερομαι και για την θεση του captain. πειτε επισης αν θα συμμετασχετε και εδω.
- thanasis88
- Starter level

Re: Pokemon World Cup 2012
doubles απ οτι ειδα δεν εχει..?
μεσα εγω αλλα πες μου ποτε ξεκινανε οι μαχες για να δω αν μπορω τοτε
Γεαι ειμαι ο Κωστας.
μπορεις να δηλωσεις νομιζω αλλα μαλλον οχι δν θα παιχτουν διπλα. 30 μαρτιου 3εκινανε οι αγωνες. θελουμε τουλαχιστον μια ομαδα 5 ατομων αλλιως μας βαζουν μαζι με γειτονικες χωρες απ οτι εμαθα.
οχι...οτι διαβασα σου ειπα...
παιδια καποιος να μου δωσει gym leader rank γιατι δεν μπορω να στειλω πμ. chris κανε με add sto facebook: Nikitas Pallikaras. αν δεν εχεις τοτε στειλε μου πμ με τις ωρες που μπαινεις για να σε βρω εδω.
- thanasis88
- Starter level

Παιδια θελω και γω να παρω μερος ..μπορω?υπαρχει χορος? χρειαζεται να κανω κατι?
πηγαινε στο link, διαβασε τα "προσοντα" που χρειαζεσαι και αμα τα εχεις ολα κανε copy/paste την φορμα που σου δεινουν, συμπληρωσε την και ποσταρε την.