Spam place (v1.0)
Re: Spam place
Παιδια μετα τις εξετασεις που ελπιζω να βαλω wifi θα γινω πιο ενεργος στο forum οποτε οποιος ψαχνει καποιο pokemon αν μπορω πολυ ευχαριστως να του το δωσω. Το ιδιο και για τις μαχες
3DS FC: 2019-9706-3107
δεν ξερω για σας αλλα μετα τις εξετασεις παω γυμναστηριο 
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Nightmare έγραψε:αληθεια εσυ X9_Void πως και δεν ασχοληθηκες ακομα με την πεμπτη γενια; απο επιλογη ή απλα δεν εχεις χρηματα;
Από επιλογή,έχω την Pokemon White που μου την έδωσε ένα παιδί,την τερμάτισα σε 1η φάση,αλλά δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον επειδή πιστεύω ότι έχει ψηλofail pokemon...
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Εμενα παλι μου σπαν τα νευρα οι εικονες με αναλυση τοστιερας.nikmaster9 έγραψε:scarlet καταρχας μου τι σπαει το εικονιδιο που εχεις δευτερον εχω καταλαβει την <<συμπαθεια>> σου απο την πρωτη στιγμη που εγινα μελος τριτον σε παρακαλω σταματα να μου τι λες συνεχεια ολα ξερεις πωσ λυνονται.Scarlet έγραψε:ναι ωραια...τωρα φαε καμια προειδοποιησει απο καναν admin γιατι εδω επιτρεπετε το spam και ΟΧΙ το double-triple post...![]()
im the nikmaster the pokemon master![]()
![]()
![]()
![]()
also , τι θα γινει με εκεινη τη μαχη στο po?
- nikmaster9
- advanced trainer

τι θεσ εσυ και πεταγεσαι ... σου μιλησε κανεις...Kingnothing412 έγραψε:Εμενα παλι μου σπαν τα νευρα οι εικονες με αναλυση τοστιερας.nikmaster9 έγραψε:scarlet καταρχας μου τι σπαει το εικονιδιο που εχεις δευτερον εχω καταλαβει την <<συμπαθεια>> σου απο την πρωτη στιγμη που εγινα μελος τριτον σε παρακαλω σταματα να μου τι λες συνεχεια ολα ξερεις πωσ λυνονται.Scarlet έγραψε:ναι ωραια...τωρα φαε καμια προειδοποιησει απο καναν admin γιατι εδω επιτρεπετε το spam και ΟΧΙ το double-triple post...![]()
im the nikmaster the pokemon master![]()
![]()
![]()
![]()
also , τι θα γινει με εκεινη τη μαχη στο po?
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
μου σπαν τα νευρα τα νουμπακια βσκ , srz δεν το ελενχω.nikmaster9 έγραψε: τι θεσ εσυ και πεταγεσαι ...
οχι , μου φενεται αστεια η ολη συμπεριφορα σου. φαση εχειnikmaster9 έγραψε: σου μιλησε κανεις...
keep going. Καποια στιγμη θα βελτιωθεις...
[hr]
( namikaze , man πως παει? καιρο εχουμε να τα πουμε
- nikmaster9
- advanced trainer

να σου πω κατι εχω καταλαβει ολων τη συμπεριφορα σας.προσπαθειτε οργανωμενοι σε κλικες να μου την λετε συνεχεια με αποτελεσμα να απανταω κ μετα να με καρφωνετε στον αντμιν. λοιπον τερμα αυτο το θεμα δεν ξαναβριζω και κοροιδευω κανεναν εαν δεν με ξαναβρισει scarlet nigtmare συγγνωμη!Kingnothing412 έγραψε:μου σπαν τα νευρα τα νουμπακια βσκ , srz δεν το ελενχω.nikmaster9 έγραψε: τι θεσ εσυ και πεταγεσαι ...![]()
οχι , μου φενεται αστεια η ολη συμπεριφορα σου. φαση εχειnikmaster9 έγραψε: σου μιλησε κανεις...![]()
keep going. Καποια στιγμη θα βελτιωθεις...
[hr]
( namikaze , man πως παει? καιρο εχουμε να τα πουμε)
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
κλικες?οργανωμενα?μα τι λες τωρα, εσυ στα καλα καθουμενα αρχησες να μας βρηζεις και να λες βλακειες, επεισης χρωστας ενα συγγνωμη στον X9 γιατι τον ειπες μαλακα και ηλιθιο στο chat, απο μενα δεκτη η συγγνωμη αρκει να μην ξανακανεις τιποτα παρομοιο στο τελος
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Το είδα αλλά πιος χέστικεScarlet έγραψε:χρωστας ενα συγγνωμη στον X9 γιατι τον ειπες μαλακα και ηλιθιο στο chat
Εδώ παίζονται κλίκες και οργανώσεις εναντίον nikmaster9

- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
φανταστείτε να είχαμε και γκέτο, να διασπαστεί το φόρουμ σε κόμματα.
μπρρρρρρρρρρρρ... άστο καλύτερα.
μπρρρρρρρρρρρρ... άστο καλύτερα.