Οχι ακομη. Το color ειναι Κυπρο αρα θα περιμενει λιγο. Περιμενω τωρα και ενα SNES και μια ΕΖ Card IV ας ελπισω οτι θα ερθει αυτηScarlet έγραψε:λουκας σημερα μου ηρθαν τα ευροπουλα!Ευχαριστουμε για την προτιμηση!το color που ηθελες το αναβαθμησες τελικα??
Spam place (v1.0)
Re: Spam place
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
εισαι το DNA splicer των κονσολων εσυ παιδι μου!ενωνεις 2 κονσολες μαζι!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Κατσε να καταφερω το Μod και μετα βλεπουμεScarlet έγραψε:εισαι το DNA splicer των κονσολων εσυ παιδι μου!ενωνεις 2 κονσολες μαζι!
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
θα τα καταφερεις!αποσυρναμολογησες που αποσυρναμολογισες το sp μου τουλαχιστον πετυχει θελω να δω αποτελεσμα!να ξερεις οτι με τον ιδιο φωτισμο καποτε εβλεπα εγω XD
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
έξοδα ημέρας
καρέκλα γραφείου (ήρθε επιτέλους !!!<3 ) 400eur
μικρόφωνο Behringer B-5 με διπλή κεφαλή 78Eur
XLR 3m με pure gold βύσματα και double shield καλώδιο (χειροποίητο) 28eur
το να κάνεις shopping therapy και να μυρίζεις καινουρίλα : priceless xD
μένει να επισκευάσω μια επαγγελματική κάρτα ήχου, να διαβάσω λίγο το walkthrough και να ξεκινήσω επιτέλους το βίντεο.
[hr]
τώρα βέβαια δεν έχω για SSD επειδή χάλασε ο μηχανικός δίσκος στο δεύτερο mini-serverάκι αλλά προτίμησα να τα σκάσω σε εξοπλισμό. Υπόψη : με τα ηχητικά είμαι πολύ περισσότερο τελειομανής με σχέση τους υπολογιστές :0 λίγο ήθελα και θα αγόραζα το Τ-47 που τα σπάει αλλά το δωμάτιο θέλει γερό μαστόρεμα για ηχομόνωση.
καρέκλα γραφείου (ήρθε επιτέλους !!!<3 ) 400eur
μικρόφωνο Behringer B-5 με διπλή κεφαλή 78Eur
XLR 3m με pure gold βύσματα και double shield καλώδιο (χειροποίητο) 28eur
το να κάνεις shopping therapy και να μυρίζεις καινουρίλα : priceless xD
μένει να επισκευάσω μια επαγγελματική κάρτα ήχου, να διαβάσω λίγο το walkthrough και να ξεκινήσω επιτέλους το βίντεο.
[hr]
τώρα βέβαια δεν έχω για SSD επειδή χάλασε ο μηχανικός δίσκος στο δεύτερο mini-serverάκι αλλά προτίμησα να τα σκάσω σε εξοπλισμό. Υπόψη : με τα ηχητικά είμαι πολύ περισσότερο τελειομανής με σχέση τους υπολογιστές :0 λίγο ήθελα και θα αγόραζα το Τ-47 που τα σπάει αλλά το δωμάτιο θέλει γερό μαστόρεμα για ηχομόνωση.
μπραβο ρε θυριο το πηρες τελικα!
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
just saiyan.pngΣε εχει επιρεασει η κριση εσενα
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
πήρα ένα απλό πληκτρολόγιο των 6 Ευρώ και έχει ποιο αργό επεξεργαστή από το IBM 18χρ που είχα. Πόσο gtp μπορεί να είναι μερικοί κατασκευαστές; -_-
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Εγώ είχα πετάξει την οθόνη από το γραφείο μου όταν έβλεπα ένα βίντεο και νευρίασα (για καλή μου τύχη επέζησε η οθόνη χωρίς ζημιά).Zaphirom έγραψε:Δεν μένω Πολωνία απλός πάω εκεί τα καλοκαίρια. Είχαμε ένα μικρό προβληματάκι με τα οικονομικά αλλά τώρα όλα εντάξει. Ο προηγούμενος υπολογιστής χάλασε για τον λόγο χ (προσωπικό λίγο το θεματάκι).Pokemon640 έγραψε:Τόσο χάλια είναι τα οικονομικά εκεί; (Poland) :S πως και δεν είχες τόσο καιρό PC;
θυμίζε λίγο σκηνικό νότια Αφρική που πετάνε τηλεοράσεις από το μπαλκόνι. xD
νοσα νοσα,ασυμωσε την ματα, αη σο την πεγκο, αι αι σο την πεγκο...