Spam place (v1.0)
Re: Spam place
πφ,σιγα τρ χαλας τα λεφτα σου για μια κολοκαρεκλα η οποια πιστευεις οτι θα σου λυσει τα προβληματα που θα χεις στο μελλον με την μεση σου XD
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
FTFYPokemon640 έγραψε:Ήρθαν για τα Money
lol
λογικα θανε ψαγμενος. για να λεει , κατι ξερει , λογικα. Δεν ειναι σαν εμας που περνουμε οτι νανε οποτε νανε χωρις καθολου ψαξιμοScarlet έγραψε:πφ,σιγα τρ χαλας τα λεφτα σου για μια κολοκαρεκλα η οποια πιστευεις οτι θα σου λυσει τα προβληματα που θα χεις στο μελλον με την μεση σου XD
τεσπα , η πλαζμα χωριστηκε σε 2 ομαδες? Αρα θανε σε φαση Magma kai aqua apo twra peripou? nice
tespa mhn apanthste , dn thelw spoilers
πολλες αλοκκτες θεωριες λενε οτι θα αρχιζει σε S αλλα ειναι υπερβολικο...
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Sorry Scarlet που έπρεπε να κλείσω το τηλ όταν σε έπαιρνα εκείνο το βράδυ.
Είχα ένα date και τσαντιζόταν η υποψήφια (με περίμενε στο μηχανάκι).
Την επόμενη φορά δεν θα σε διακόπτω. xD
Είχα ένα date και τσαντιζόταν η υποψήφια (με περίμενε στο μηχανάκι).
Την επόμενη φορά δεν θα σε διακόπτω. xD
ουτε που το καταλαβα XD μια χαρα μιλησαμε δεν ειχαμε να πουμε και τιποτε αλλο...by the way η δευτερη μου great ball ποτε βγαινει?
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Στις 1000 δημοσιεύσεις - σπαμ 

πφφ αντε λιγοτερο απο 200 δημοσιευσεις μου μενουν...btw παιδια αυτον τον μηνα δεν υποτιθεται οτι ξεμπαναρεται ο m_namikaze?
Νομιζω οτι τον μπαναρε για ενα χρονο ο Αντρεας. Σου ηρθαν τα λεφτα btw?Scarlet έγραψε:πφφ αντε λιγοτερο απο 200 δημοσιευσεις μου μενουν...btw παιδια αυτον τον μηνα δεν υποτιθεται οτι ξεμπαναρεται ο m_namikaze?
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
εγω θυμομουν οτι ελεγε Φεβρουαριο ετσι κι αλλιως ενας χρονος ειναι υπερβολικα μεγαλο διαστημα...Τεσπα,οχι δεν μου ηρθαν ακομη..ελπιζω στην εβδομαδα να μου ερθουν
λουκας σημερα μου ηρθαν τα ευροπουλα!Ευχαριστουμε για την προτιμηση!το color που ηθελες το αναβαθμησες τελικα??