GgStathakis έγραψε:http://replay.pokemonshowdown.com/ou-291481768
sorry team, epaiksa xalia to endgame
Gg
Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 1η Εβδομάδα
- Christos21
- experienced trainer

Re: Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 1η Εβδομάδα
Dounas πότε σε βολεύει να κανονίσουμε τη μάχη; Όσο γρηγορότερα,τόσο το καλύτερο,μη το αφήσεις τελευταία στιγμή.
Ελα φιλε ΤΡAINER KOY μπορω οποοια μερα θες θες ν απουμε παρασκευη η σαββατο μεσημερι πριν τις 5? θα με βολευε ναπαιξουμε στο showdown EniacV το ονομα μου
larva πες μου πότε μπορείς να κανονίσουμε τα battles μας.
Jstubos, πότε μπορείς τελικά για τη μάχη; Να πούμε αύριο τ'απόγευμα;Jstubos έγραψε:Δεν μπορώ τόσο πρωί στις 1 μπορείς?Fot έγραψε:Το Σάββατο θα με βόλευε. Πρωί κατά τις 11. Μπορείς εσύ τότε;Jstubos έγραψε:Fot πότε μπορείς?
Μπορω τωρα κυριακη στις 4 μονο , ειμαι γεματος διαγωνισματα , αυτη και την επομενη βδομαδα και δεν προλαβαινω καθημερινες . Εκτως αν μπορεσουμε παρασκευη κατα τις 3:30 ή αυριο κατα τις τις 10 το βραδυTasos07 έγραψε:larva πες μου πότε μπορείς να κανονίσουμε τα battles μας.
-
Trainer Koy
- newbie

OK ρε man μου αλλά επειδή δεν ξερω σίγουρα στέλνεις ένα skype να συνεννοηθούμε;EniacV έγραψε:Ελα φιλε ΤΡAINER KOY μπορω οποοια μερα θες θες ν απουμε παρασκευη η σαββατο μεσημερι πριν τις 5? θα με βολευε ναπαιξουμε στο showdown EniacV το ονομα μου
larva οκ ας πούμε αύριο Παρασκευή στις 3:30 αν σε βολευει! 
ωραια , που θα παιξουμε; Στο ds μου το friend code μου ειναι 0963-0878-9055 και στο showdown ονομαζομαι MrTrainerTartTasos07 έγραψε:larva οκ ας πούμε αύριο Παρασκευή στις 3:30 αν σε βολευει!
Ναι ναι στο 3ds θα παίξουμε! FC: 0232-9356-7573 Ign: Doflamingo Θα σε κάνω add αύριο και θα σου γράψω εδώ όταν είμαι έτοιμος γύρω στις 3:30!