Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η 3η , που ΄την είδες εσυ την 4η.... ?Punisher έγραψε:Δίκιο έχεις φίλε λογικά 4-5 μέρες πρίν από την κυκλοφορία της κασέτασ πιστεύω πως θα ανακοινωθούν...Το chespin είδα ότι θα έχει και 4τη μορφή είναι αλήθεια?
Pokemon X and Pokemon Y Γενικη Συζητηση
-
pokemon_g421
- Starter level

Re: Pokemon X and Pokemon Y Γενικη Συζητηση
-
constadinos
- Starter level

Λίγο κουλό μου ακούγεται να υπάρχει 4η μορφή εκτός αν είναι Mega-Evolution που είναι πιθανό!
3DS XL Friend Code: 0447-6020-0893 (Dinos)
Add me!
Add me!
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Από τη στιγμή που θα αποκτήσουν όλα τα αρχικά Mega-Evolutions, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, το Chespin, όπως και όλα τα άλλα αρχικά, θα έχει κανονικα 3 εξελίξεις συν το Mega-Evolution!
οσο για αυτο το ποστερ που δειχνει οσα ποκεμον θα αποκτησουν Mega Form διαβασα καπου αλλου οτι ειναι fake το leakNicolas26K έγραψε:Από τη στιγμή που θα αποκτήσουν όλα τα αρχικά Mega-Evolutions, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, το Chespin, όπως και όλα τα άλλα αρχικά, θα έχει κανονικα 3 εξελίξεις συν το Mega-Evolution!
3DS FC: 2019-9706-3107
-
pokemon_g421
- Starter level

Δεν νομίζω να megaεξελιξουν το chespin ( οχι ακομα τουλαχιτον ) γιατί ενώ αυτό μολις βγηκε, υπάρχουν κι άλλα παλια starters που μπορουν να megaεξελιχτουν πρωτα.... :-/constadinos έγραψε:Λίγο κουλό μου ακούγεται να υπάρχει 4η μορφή εκτός αν είναι Mega-Evolution που είναι πιθανό!
Το ξέρω ερώτηση έκανα το διάβασα σε ένα site και είπα να ρωτήσω...Για την 4τη μορφή που είπα αν έχει ο chespin!εδώ είδα να έχουν πει ότι θα βγάλουν και κασέτα Z.Τώρα το πόσο είναι αλήθεια η απλά κάνουν πλάκα δεν μπορώ να το ξέρω φίλε μου...Και παιδιά δεν νομίζω ο chespin να μπορεί να κάνει mega-evlotution με τίποτα αλλιώς θα μπορούσανε και τα άλλα starter.
-
constadinos
- Starter level

[img_l]http://4.bp.blogspot.com/-CWegRINptz0/U ... 64AD0B.jpg[/img_l]
Νομίζω ότι ο Arceus δέχτηκε ευγενικά τη θυσία τους!
Νομίζω ότι ο Arceus δέχτηκε ευγενικά τη θυσία τους!
3DS XL Friend Code: 0447-6020-0893 (Dinos)
Add me!
Add me!
-
pokemon_g421
- Starter level

Το έβεντ για το Torchic με το Item για την Mega-Evolution, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει.... και αν γίνεται και ξερει κανείς περιπου πότε θα έρθει Ελλάδα ( στην αρχή του, στο τέλος του? ) 
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Το event αυτό το παίρνεις μέσω Internet από 12 Οκτωβρίου (που θα κυκλοφορήσουν και οι XY) μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Θα το κατεβάζεις από το internet, οπότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα την ίδια στιγμή που θα είναι και στην Αγγλία (απ' όπου και παίρνουμε τις κασέτες Pokémon, καθώς και όλα τα άλλα ηλεκτρονικά παιχνίδια).pokemon_g421 έγραψε:Το έβεντ για το Torchic με το Item για την Mega-Evolution, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει.... και αν γίνεται και ξερει κανείς περιπου πότε θα έρθει Ελλάδα ( στην αρχή του, στο τέλος του? )
-
pokemon_g421
- Starter level

ΟΚ thanks a lot φιλε μου!Nicolas26K έγραψε:Το event αυτό το παίρνεις μέσω Internet από 12 Οκτωβρίου (που θα κυκλοφορήσουν και οι XY) μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Θα το κατεβάζεις από το internet, οπότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα την ίδια στιγμή που θα είναι και στην Αγγλία (απ' όπου και παίρνουμε τις κασέτες Pokémon, καθώς και όλα τα άλλα ηλεκτρονικά παιχνίδια).pokemon_g421 έγραψε:Το έβεντ για το Torchic με το Item για την Mega-Evolution, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει.... και αν γίνεται και ξερει κανείς περιπου πότε θα έρθει Ελλάδα ( στην αρχή του, στο τέλος του? )
Εσεις ποτε σκοπευτε να αγορασετε τις κασετες? όταν βγουν η μετα απο κάποιο καιρό για να πέσει λιγο και η τιμή? Εγώ πάντως τώρα που το έβεντ είναι διαθέσιμο σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, μου δείναι το περιθώριο να το πάρω με την αρχή της νέας χρονιάς!