Pokemon X and Pokemon Y Γενικη Συζητηση

Συζητήστε ό,τι σας αφορά γύρω από τις κασέτες pokemon X και Y.
Απάντηση
pokemon_g421
Starter level
Starter level

Re: Pokemon X and Pokemon Y Γενικη Συζητηση

Δημοσίευση από pokemon_g421 »

Punisher έγραψε:Δίκιο έχεις φίλε λογικά 4-5 μέρες πρίν από την κυκλοφορία της κασέτασ πιστεύω πως θα ανακοινωθούν...Το chespin είδα ότι θα έχει και 4τη μορφή είναι αλήθεια?
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η 3η , που ΄την είδες εσυ την 4η.... ?
constadinos
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από constadinos »

Λίγο κουλό μου ακούγεται να υπάρχει 4η μορφή εκτός αν είναι Mega-Evolution που είναι πιθανό!
3DS XL Friend Code: 0447-6020-0893 (Dinos)
Add me! ;)
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Από τη στιγμή που θα αποκτήσουν όλα τα αρχικά Mega-Evolutions, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, το Chespin, όπως και όλα τα άλλα αρχικά, θα έχει κανονικα 3 εξελίξεις συν το Mega-Evolution!
Άβαταρ μέλους
Nightmare
professional trainer
professional trainer

Δημοσίευση από Nightmare »

Nicolas26K έγραψε:Από τη στιγμή που θα αποκτήσουν όλα τα αρχικά Mega-Evolutions, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, το Chespin, όπως και όλα τα άλλα αρχικά, θα έχει κανονικα 3 εξελίξεις συν το Mega-Evolution!
οσο για αυτο το ποστερ που δειχνει οσα ποκεμον θα αποκτησουν Mega Form διαβασα καπου αλλου οτι ειναι fake το leak
3DS FC: 2019-9706-3107
pokemon_g421
Starter level
Starter level

constadinos έγραψε:Λίγο κουλό μου ακούγεται να υπάρχει 4η μορφή εκτός αν είναι Mega-Evolution που είναι πιθανό!
Δεν νομίζω να megaεξελιξουν το chespin ( οχι ακομα τουλαχιτον ) γιατί ενώ αυτό μολις βγηκε, υπάρχουν κι άλλα παλια starters που μπορουν να megaεξελιχτουν πρωτα.... :-/
Punisher
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Punisher »

Το ξέρω ερώτηση έκανα το διάβασα σε ένα site και είπα να ρωτήσω...Για την 4τη μορφή που είπα αν έχει ο chespin!εδώ είδα να έχουν πει ότι θα βγάλουν και κασέτα Z.Τώρα το πόσο είναι αλήθεια η απλά κάνουν πλάκα δεν μπορώ να το ξέρω φίλε μου...Και παιδιά δεν νομίζω ο chespin να μπορεί να κάνει mega-evlotution με τίποτα αλλιώς θα μπορούσανε και τα άλλα starter.
constadinos
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από constadinos »

[img_l]http://4.bp.blogspot.com/-CWegRINptz0/U ... 64AD0B.jpg[/img_l]

Νομίζω ότι ο Arceus δέχτηκε ευγενικά τη θυσία τους! :P
3DS XL Friend Code: 0447-6020-0893 (Dinos)
Add me! ;)
pokemon_g421
Starter level
Starter level

Το έβεντ για το Torchic με το Item για την Mega-Evolution, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει.... και αν γίνεται και ξερει κανείς περιπου πότε θα έρθει Ελλάδα ( στην αρχή του, στο τέλος του? ) :?
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

pokemon_g421 έγραψε:Το έβεντ για το Torchic με το Item για την Mega-Evolution, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει.... και αν γίνεται και ξερει κανείς περιπου πότε θα έρθει Ελλάδα ( στην αρχή του, στο τέλος του? ) :?
Το event αυτό το παίρνεις μέσω Internet από 12 Οκτωβρίου (που θα κυκλοφορήσουν και οι XY) μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Θα το κατεβάζεις από το internet, οπότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα την ίδια στιγμή που θα είναι και στην Αγγλία (απ' όπου και παίρνουμε τις κασέτες Pokémon, καθώς και όλα τα άλλα ηλεκτρονικά παιχνίδια).
pokemon_g421
Starter level
Starter level

Nicolas26K έγραψε:
pokemon_g421 έγραψε:Το έβεντ για το Torchic με το Item για την Mega-Evolution, μπορεί να μου πει κάποιος πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει.... και αν γίνεται και ξερει κανείς περιπου πότε θα έρθει Ελλάδα ( στην αρχή του, στο τέλος του? ) :?
Το event αυτό το παίρνεις μέσω Internet από 12 Οκτωβρίου (που θα κυκλοφορήσουν και οι XY) μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Θα το κατεβάζεις από το internet, οπότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα την ίδια στιγμή που θα είναι και στην Αγγλία (απ' όπου και παίρνουμε τις κασέτες Pokémon, καθώς και όλα τα άλλα ηλεκτρονικά παιχνίδια).
ΟΚ thanks a lot φιλε μου! :)

Εσεις ποτε σκοπευτε να αγορασετε τις κασετες? όταν βγουν η μετα απο κάποιο καιρό για να πέσει λιγο και η τιμή? Εγώ πάντως τώρα που το έβεντ είναι διαθέσιμο σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, μου δείναι το περιθώριο να το πάρω με την αρχή της νέας χρονιάς!
Απάντηση

Επιστροφή στο “X & Y”