Spam place (v1.0)

Εδώ βάζουμε ότι διαγράφεται.
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Re: Spam place

Δημοσίευση από Scarlet »

λοιπον καθε 9:00 ο pokemon640 περναει απο το ιδιο στενακι, θελω ατομα να τον μαχαιρωσουμε πισωπλατα να παμε σπιτι του να μπουμε στο account του και να υποκλεψουμε το φορουμ!ποιος ειναι μαζι μου???!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Εγω! Κάτω η κυβέρνυση! Ζήτω ο λαός! Σουβλάκια σε όλους! Χάππυ μπέρθντει! Ωραίο avatar, Scarlet! Αυτά! Τελείωσα!
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

Για την ελευθερια του φορουμ απο τους καταπιεστικους admins!Ζητω τα μελη!Μου ανοιξε η ορεξη! Μ αρεσουν τα pokemon!αυτα!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer

Από εδώ και πέρα θα μιλάμε κωδικοποιημένα για να μην μας καταλαβαίνει η Αντμινοκυβέρνηση! Σως πατάτας! Θα στείλουμε το ροζ χρυσάφι στο παστίτσιο με τα πούπουλα! Πεινάς περισσότερο τώρα Scarlet; Ζήτω τα Pokemon! Ζήτω το Σπάμ! Θέλω τουαλέτα! Το γατί μου πλένεται! Αυτάααααααααα!!!
Άβαταρ μέλους
Void
Global Moderator
Global Moderator

Δημοσίευση από Void »

Το παιχνιδι Monopoly θα το παιξουμε στις 14/6 στις 9. Οταν τα μακαρονια με την σαλτσα πανε στο πιατο θα βγει το κουζινομαχαιρο για να κοξει το ψωμι. Τοτε θα παμε στο ξενοδοχειο και θα ανοιξουμε το Κονσερβοκουτι.Θα παρουμε το pass.Κατω οι ADMINS!
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer

Το μπιφτέκι έγλυψε το γεράκι, Χ9! Έτοιμοι για τη φάση Β'! Ε... εννοώ το κουτί ήρθε στον κόμπο της γατας! ;)
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

Cage27K , ελειφθει , το μαναρι την εκανε για βρυλλησια, η αμανα πλενει τα ρουχα , η αδερφη παιζει black jack με τον ανιψιο της , το σκυλι εμαθε και πλενετεε μονο του, το γατι ευνουχιστηκε , η γκομενα με παρατησε...λαμβανεις?
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer

$C@®L€t, ελείφθει... Η στράτα φέρνει το ξημέρωμα! Ώρα για το συννεφο να γλύψει την καράφλα του πάνθηρα! Η λεοπάρδαλη έσκισε το σεντόνι και είναι έτοιμη για την κατσαρόλα! Όβερ!
End of transmission.
Άβαταρ μέλους
Stacy Lv.X
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Stacy Lv.X »

Σατανικός Πράκτορας εδώ! :twisted:
Μετάφραση: 8-)
Nicolas26K έγραψε:$C@®L€t, ελείφθει... Η στράτα φέρνει το ξημέρωμα! Ώρα για το συννεφο να γλύψει την καράφλα του πάνθηρα! Η λεοπάρδαλη έσκισε το σεντόνι και είναι έτοιμη για την κατσαρόλα! Όβερ!
End of transmission.
Scarlet ( :o omg δεν το περίμενα :o ), ελείφθη... Οι απεσταλμένοι επιστρέφουν! Ώρα για τη γιαγιά μου να πυροβολήσει τον Πρόεδρο! Ο Πράκτωρ 907 έχει τις συντεταγμένες του μυστικού κρυσφήγετου και θα μας τις δώσει σε λίγο! Όβερ!
~Μετά λέει κάτι για κεφτεδάκια, μάλλον για βόμβα στο ΙΚΕΑ λένε! :shock: ~
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

ελειφθει ευδοκια lvl.99 ο προεδρος εχεσε στην χρυση λεκανι, η γιαγια εχεσε ψηλα κι αγναντευσε το σκυλι περιμενει τον νικαρι, ο red περιμενει την blue στο ξξενοδοχιο, η γιαγια εξετελεσθει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κάδος Ανακύκλωσης”