Spam place (v1.0)
Re: Spam place
λοιπον καθε 9:00 ο pokemon640 περναει απο το ιδιο στενακι, θελω ατομα να τον μαχαιρωσουμε πισωπλατα να παμε σπιτι του να μπουμε στο account του και να υποκλεψουμε το φορουμ!ποιος ειναι μαζι μου???!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Εγω! Κάτω η κυβέρνυση! Ζήτω ο λαός! Σουβλάκια σε όλους! Χάππυ μπέρθντει! Ωραίο avatar, Scarlet! Αυτά! Τελείωσα!
Για την ελευθερια του φορουμ απο τους καταπιεστικους admins!Ζητω τα μελη!Μου ανοιξε η ορεξη! Μ αρεσουν τα pokemon!αυτα!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Nicolas26K
- professional trainer

Από εδώ και πέρα θα μιλάμε κωδικοποιημένα για να μην μας καταλαβαίνει η Αντμινοκυβέρνηση! Σως πατάτας! Θα στείλουμε το ροζ χρυσάφι στο παστίτσιο με τα πούπουλα! Πεινάς περισσότερο τώρα Scarlet; Ζήτω τα Pokemon! Ζήτω το Σπάμ! Θέλω τουαλέτα! Το γατί μου πλένεται! Αυτάααααααααα!!!
Το παιχνιδι Monopoly θα το παιξουμε στις 14/6 στις 9. Οταν τα μακαρονια με την σαλτσα πανε στο πιατο θα βγει το κουζινομαχαιρο για να κοξει το ψωμι. Τοτε θα παμε στο ξενοδοχειο και θα ανοιξουμε το Κονσερβοκουτι.Θα παρουμε το pass.Κατω οι ADMINS!
- Nicolas26K
- professional trainer

Το μπιφτέκι έγλυψε το γεράκι, Χ9! Έτοιμοι για τη φάση Β'! Ε... εννοώ το κουτί ήρθε στον κόμπο της γατας! 
Cage27K , ελειφθει , το μαναρι την εκανε για βρυλλησια, η αμανα πλενει τα ρουχα , η αδερφη παιζει black jack με τον ανιψιο της , το σκυλι εμαθε και πλενετεε μονο του, το γατι ευνουχιστηκε , η γκομενα με παρατησε...λαμβανεις?
- Nicolas26K
- professional trainer

$C@®L€t, ελείφθει... Η στράτα φέρνει το ξημέρωμα! Ώρα για το συννεφο να γλύψει την καράφλα του πάνθηρα! Η λεοπάρδαλη έσκισε το σεντόνι και είναι έτοιμη για την κατσαρόλα! Όβερ!
End of transmission.
End of transmission.
- Stacy Lv.X
- experienced trainer

Σατανικός Πράκτορας εδώ!
Μετάφραση:
omg δεν το περίμενα
), ελείφθη... Οι απεσταλμένοι επιστρέφουν! Ώρα για τη γιαγιά μου να πυροβολήσει τον Πρόεδρο! Ο Πράκτωρ 907 έχει τις συντεταγμένες του μυστικού κρυσφήγετου και θα μας τις δώσει σε λίγο! Όβερ!
~Μετά λέει κάτι για κεφτεδάκια, μάλλον για βόμβα στο ΙΚΕΑ λένε!
~
Μετάφραση:
Scarlet (Nicolas26K έγραψε:$C@®L€t, ελείφθει... Η στράτα φέρνει το ξημέρωμα! Ώρα για το συννεφο να γλύψει την καράφλα του πάνθηρα! Η λεοπάρδαλη έσκισε το σεντόνι και είναι έτοιμη για την κατσαρόλα! Όβερ!
End of transmission.
~Μετά λέει κάτι για κεφτεδάκια, μάλλον για βόμβα στο ΙΚΕΑ λένε!
ελειφθει ευδοκια lvl.99 ο προεδρος εχεσε στην χρυση λεκανι, η γιαγια εχεσε ψηλα κι αγναντευσε το σκυλι περιμενει τον νικαρι, ο red περιμενει την blue στο ξξενοδοχιο, η γιαγια εξετελεσθει