Αγγελίες
Re: Αγγελίες
Φίλε Loukas έχω το μοβ gamecube ειναι σε αρκετα καλη κατασταση (εχει μονο κάτι μικρες γρατζουνιες πάνω) δυστηχος ποτε δεν κρατουσα κουτια επομένως δεν εχω και το κουτι του, τιμη καμια 70 ευρο αν σου φενεται ακριβα πες ποσο εισαι προθυμος να δωσεις..... αν θες ανεβάζω και καμια φωτο αλλα οχι σήμερα...
m_Namikaze έγραψε:Τις έχω εγώ!torter10 έγραψε:GeoSilva έγραψε:Πουλαω
Αρκετες κασετες ποκεμον σε καλη κατασταση με το παρων save game ή New game αν θελετε.
Nintedo DS Lite σε καλη τιμη +φορτιστη
Έχεις Ruby, Red και Silver; Δεν μπορώ να δώσω παραπάνω απο 20 ευρώ.
Όλες 20 ευρώ τις θες, ή την κάθε μια 20(άρα θα πάρεις 1 αν πάρεις).
m_Namikaze ενδιαφέρομαι εγω αυτες τις κασέτες red yellow silver crystal μηπως έχεις κάποιες απο αυτες;;;;
Μου φενονται πολλα εφοσον δεν εχεις το κουτι του. Τι παιχνιδια εχεις? Επισης θα ηθελα να ξερω αν ειναι απο τα πρωτα μοντελα με την ψηφιακη εξοδο απο πισω. Δηλαδη αν δεις απο πισω πρεπει να εχει δυο θυρες και η μια θα γραφει digital outzero77 έγραψε:Φίλε Loukas έχω το μοβ gamecube ειναι σε αρκετα καλη κατασταση (εχει μονο κάτι μικρες γρατζουνιες πάνω) δυστηχος ποτε δεν κρατουσα κουτια επομένως δεν εχω και το κουτι του, τιμη καμια 70 ευρο αν σου φενεται ακριβα πες ποσο εισαι προθυμος να δωσεις..... αν θες ανεβάζω και καμια φωτο αλλα οχι σήμερα...
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Πίσω έχει 2 θύρες η μια λει digital av out και η αλλη analog av outLoukas έγραψε:Μου φενονται πολλα εφοσον δεν εχεις το κουτι του. Τι παιχνιδια εχεις? Επισης θα ηθελα να ξερω αν ειναι απο τα πρωτα μοντελα με την ψηφιακη εξοδο απο πισω. Δηλαδη αν δεις απο πισω πρεπει να εχει δυο θυρες και η μια θα γραφει digital outzero77 έγραψε:Φίλε Loukas έχω το μοβ gamecube ειναι σε αρκετα καλη κατασταση (εχει μονο κάτι μικρες γρατζουνιες πάνω) δυστηχος ποτε δεν κρατουσα κουτια επομένως δεν εχω και το κουτι του, τιμη καμια 70 ευρο αν σου φενεται ακριβα πες ποσο εισαι προθυμος να δωσεις..... αν θες ανεβάζω και καμια φωτο αλλα οχι σήμερα...
εχω τα παιχνιδια pokemon colosium pokemon xd και το mario kart double dash
Καμια τιμη καλυτερη? Καρτες μνημης υπαρχουν?zero77 έγραψε:Πίσω έχει 2 θύρες η μια λει digital av out και η αλλη analog av outLoukas έγραψε:Μου φενονται πολλα εφοσον δεν εχεις το κουτι του. Τι παιχνιδια εχεις? Επισης θα ηθελα να ξερω αν ειναι απο τα πρωτα μοντελα με την ψηφιακη εξοδο απο πισω. Δηλαδη αν δεις απο πισω πρεπει να εχει δυο θυρες και η μια θα γραφει digital outzero77 έγραψε:Φίλε Loukas έχω το μοβ gamecube ειναι σε αρκετα καλη κατασταση (εχει μονο κάτι μικρες γρατζουνιες πάνω) δυστηχος ποτε δεν κρατουσα κουτια επομένως δεν εχω και το κουτι του, τιμη καμια 70 ευρο αν σου φενεται ακριβα πες ποσο εισαι προθυμος να δωσεις..... αν θες ανεβάζω και καμια φωτο αλλα οχι σήμερα...
εχω τα παιχνιδια pokemon colosium pokemon xd και το mario kart double dash
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
δες εχω και καρτες μνημης αλλα πουλαω μονο την κονσολα....
πρωτινε καποια τιμη...
πρωτινε καποια τιμη...
Επειδη μενω σε νησι λογικα θα στειλεις με ΕΛΤΑ και ποσα εινα τα μεταφορικα?zero77 έγραψε:δες εχω και καρτες μνημης αλλα πουλαω μονο την κονσολα....
πρωτινε καποια τιμη...
Δεν έχω ιδέα θα παω να ρωτισω αυριο....
σε ποιο νησι μένεις?
σε ποιο νησι μένεις?
Χιο μενω. Αν μπορεις ρωτα ποσο θα στοιχισει η αποστολη και πληρωμη με αντικαταβολη ωστε ετσι να μπορουμε να συζητησουμε την τιμη γιατι λογικα πληρωνω εγω τα μεταφορικα.zero77 έγραψε:Δεν έχω ιδέα θα παω να ρωτισω αυριο....
σε ποιο νησι μένεις?
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Pokemon Emerald
Ζητήται κασέτα Pokemon Emerald για GameBoy Advance (SP), σε λογική πάντοτε τιμή. Έχω ψάξει με τις ώρες σε (ελληνικά) καταστήματα, αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά
.