Αγγελίες

Συζητήστε εδώ ότι δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Απάντηση
zero77
newbie
newbie

Re: Αγγελίες

Δημοσίευση από zero77 »

Φίλε Loukas έχω το μοβ gamecube ειναι σε αρκετα καλη κατασταση (εχει μονο κάτι μικρες γρατζουνιες πάνω) δυστηχος ποτε δεν κρατουσα κουτια επομένως δεν εχω και το κουτι του, τιμη καμια 70 ευρο αν σου φενεται ακριβα πες ποσο εισαι προθυμος να δωσεις..... αν θες ανεβάζω και καμια φωτο αλλα οχι σήμερα...
zero77
newbie
newbie

Δημοσίευση από zero77 »

m_Namikaze έγραψε:
torter10 έγραψε:
GeoSilva έγραψε:Πουλαω

Αρκετες κασετες ποκεμον σε καλη κατασταση με το παρων save game ή New game αν θελετε.

Nintedo DS Lite σε καλη τιμη +φορτιστη

Έχεις Ruby, Red και Silver; Δεν μπορώ να δώσω παραπάνω απο 20 ευρώ.
Τις έχω εγώ!
Όλες 20 ευρώ τις θες, ή την κάθε μια 20(άρα θα πάρεις 1 αν πάρεις).

m_Namikaze ενδιαφέρομαι εγω αυτες τις κασέτες red yellow silver crystal μηπως έχεις κάποιες απο αυτες;;;;
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

zero77 έγραψε:Φίλε Loukas έχω το μοβ gamecube ειναι σε αρκετα καλη κατασταση (εχει μονο κάτι μικρες γρατζουνιες πάνω) δυστηχος ποτε δεν κρατουσα κουτια επομένως δεν εχω και το κουτι του, τιμη καμια 70 ευρο αν σου φενεται ακριβα πες ποσο εισαι προθυμος να δωσεις..... αν θες ανεβάζω και καμια φωτο αλλα οχι σήμερα...
Μου φενονται πολλα εφοσον δεν εχεις το κουτι του. Τι παιχνιδια εχεις? Επισης θα ηθελα να ξερω αν ειναι απο τα πρωτα μοντελα με την ψηφιακη εξοδο απο πισω. Δηλαδη αν δεις απο πισω πρεπει να εχει δυο θυρες και η μια θα γραφει digital out
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
zero77
newbie
newbie

Δημοσίευση από zero77 »

Loukas έγραψε:
zero77 έγραψε:Φίλε Loukas έχω το μοβ gamecube ειναι σε αρκετα καλη κατασταση (εχει μονο κάτι μικρες γρατζουνιες πάνω) δυστηχος ποτε δεν κρατουσα κουτια επομένως δεν εχω και το κουτι του, τιμη καμια 70 ευρο αν σου φενεται ακριβα πες ποσο εισαι προθυμος να δωσεις..... αν θες ανεβάζω και καμια φωτο αλλα οχι σήμερα...
Μου φενονται πολλα εφοσον δεν εχεις το κουτι του. Τι παιχνιδια εχεις? Επισης θα ηθελα να ξερω αν ειναι απο τα πρωτα μοντελα με την ψηφιακη εξοδο απο πισω. Δηλαδη αν δεις απο πισω πρεπει να εχει δυο θυρες και η μια θα γραφει digital out
Πίσω έχει 2 θύρες η μια λει digital av out και η αλλη analog av out
εχω τα παιχνιδια pokemon colosium pokemon xd και το mario kart double dash
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

zero77 έγραψε:
Loukas έγραψε:
Πίσω έχει 2 θύρες η μια λει digital av out και η αλλη analog av out
εχω τα παιχνιδια pokemon colosium pokemon xd και το mario kart double dash
Καμια τιμη καλυτερη? Καρτες μνημης υπαρχουν?
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
zero77
newbie
newbie

Δημοσίευση από zero77 »

δες εχω και καρτες μνημης αλλα πουλαω μονο την κονσολα....
πρωτινε καποια τιμη...
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

zero77 έγραψε:δες εχω και καρτες μνημης αλλα πουλαω μονο την κονσολα....
πρωτινε καποια τιμη...
Επειδη μενω σε νησι λογικα θα στειλεις με ΕΛΤΑ και ποσα εινα τα μεταφορικα?
zero77
newbie
newbie

Δημοσίευση από zero77 »

Δεν έχω ιδέα θα παω να ρωτισω αυριο....
σε ποιο νησι μένεις?
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

zero77 έγραψε:Δεν έχω ιδέα θα παω να ρωτισω αυριο....
σε ποιο νησι μένεις?
Χιο μενω. Αν μπορεις ρωτα ποσο θα στοιχισει η αποστολη και πληρωμη με αντικαταβολη ωστε ετσι να μπορουμε να συζητησουμε την τιμη γιατι λογικα πληρωνω εγω τα μεταφορικα.
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Pokemon Emerald

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Ζητήται κασέτα Pokemon Emerald για GameBoy Advance (SP), σε λογική πάντοτε τιμή. Έχω ψάξει με τις ώρες σε (ελληνικά) καταστήματα, αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά :!: .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα-Ασχετα”