Spam Place Volume 2.0
- Andreecko
- Master Administrator
- Επικοινωνία:
Re: Spam Place Volume 2.0
όπως στα ponies έχουμε τα cutiemark crusaders εδώ έχουμε το super spamming trio.
- Kingnothing412
- veteran
- Επικοινωνία:
και...dead το φόρουμ εδω και εναν μήνα βλέπω.... τεσπα τι χαμπάρια?
εντομεταξί είχαμε μια συζήτηση με τον db0 πριν λίγες βδομάδες...
με εκανε unfriend στο steam και στο skype
του έλεγα πως το τι είναι σωστο/λάθος δεν ειναι παντα , πως το λεμε , subjective , και οτι ολοκληρος ο τομεας της ψυχολογίας είναι hoax και μέσο προπαγάνδας της αμερικής... στο τέλος αγανάκτησε. λολ...
τέτοιες θήκες λοιπών , που λεν και οι Άγγλοι. Κατα τα αλλα ολα καλά
εντομεταξί είχαμε μια συζήτηση με τον db0 πριν λίγες βδομάδες...
με εκανε unfriend στο steam και στο skype

του έλεγα πως το τι είναι σωστο/λάθος δεν ειναι παντα , πως το λεμε , subjective , και οτι ολοκληρος ο τομεας της ψυχολογίας είναι hoax και μέσο προπαγάνδας της αμερικής... στο τέλος αγανάκτησε. λολ...
τέτοιες θήκες λοιπών , που λεν και οι Άγγλοι. Κατα τα αλλα ολα καλά

εδω και δυο μερες τα recent post ειναι 0 σημερα που μπηκα ξαφνικα ειδα 8 απανωτα και λεω ''τι σκατα'' και τελικα ηταν η δυναμικη εισοδο του kingsnothing!ουυ
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Kingnothing412
- veteran
- Επικοινωνία:
lol, 8 ποστ έκανα κιόλας? νομιζα πως ήταν γύρω στα 3-4. Τεσπα, τι γινεται , μονο εσύ και εγω μείναμε?Scarlet έγραψε:εδω και δυο μερες τα recent post ειναι 0 σημερα που μπηκα ξαφνικα ειδα 8 απανωτα και λεω ''τι σκατα'' και τελικα ηταν η δυναμικη εισοδο του kingsnothing!ουυ
- Nicolas26K
- professional trainer
- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Πρέπει να κάνουμε ομάδα σπάμμερ. The 5 Great Spammers!Scarlet έγραψε:εδω και δυο μερες τα recent post ειναι 0 σημερα που μπηκα ξαφνικα ειδα 8 απανωτα και λεω ''τι σκατα'' και τελικα ηταν η δυναμικη εισοδο του kingsnothing!ουυ

Με έχει πιάσει η μαλ μου πάλι...
εγω εσυ o nik ο void και μερικες φορες ο nikmaster αλλα παιρνει insta banKingnothing412 έγραψε:lol, 8 ποστ έκανα κιόλας? νομιζα πως ήταν γύρω στα 3-4. Τεσπα, τι γινεται , μονο εσύ και εγω μείναμε?Scarlet έγραψε:εδω και δυο μερες τα recent post ειναι 0 σημερα που μπηκα ξαφνικα ειδα 8 απανωτα και λεω ''τι σκατα'' και τελικα ηταν η δυναμικη εισοδο του kingsnothing!ουυ
εν το μεταξυ
that akward moment when you have forgotten how to do RNG and you look at your own pokemon guides to remember
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Kingnothing412
- veteran
- Επικοινωνία:
Lol, καλή φάση. Κάπως έτσι και εδώ εντομεταξί, για την δεύτερη πρώταση. Μονο που δεν έχω γράψει κανα guide της προκοπήςScarlet έγραψε:εγω εσυ o nik ο void και μερικες φορες ο nikmaster αλλα παιρνει insta banKingnothing412 έγραψε:lol, 8 ποστ έκανα κιόλας? νομιζα πως ήταν γύρω στα 3-4. Τεσπα, τι γινεται , μονο εσύ και εγω μείναμε?Scarlet έγραψε:εδω και δυο μερες τα recent post ειναι 0 σημερα που μπηκα ξαφνικα ειδα 8 απανωτα και λεω ''τι σκατα'' και τελικα ηταν η δυναμικη εισοδο του kingsnothing!ουυ
εν το μεταξυ
that akward moment when you have forgotten how to do RNG and you look at your own pokemon guides to remember

πρεπει να κανουμε καμια μαχη σε PO/Showdown καμια απο αυτες τις μέρες, να θυμιθούμε τα παλία παλιά
edit: λολ, τόνοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Τρί 19 Αύγ, 2014 11:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν μπορουμε king γιατι θα νικησω, τα pokemon μου εχουν σκουριασει τοσο πολυ που θα κολλησουν τετανο τα δικα σου pokemon XD
- Kingnothing412
- veteran
- Επικοινωνία:
lolScarlet έγραψε:δεν μπορουμε king γιατι θα νικησω, τα pokemon μου εχουν σκουριασει τοσο πολυ που θα κολλησουν τετανο τα δικα σου pokemon XD
εντομεταξί εγω δεν θυμάμαι κάν τα moves/abilities και μερικά types....
btw, 3ds emulator έχει βγεί? ενοώ, είναι legit αυτά που βλέπω?
δεν ξερω δεν εχω ψαξει προσπαθω να κλεισω μια συμφωνια για ενα 3ds XL με εναν αλλα μια μιλαει μια δεν μιλαει μια λεει αλλα ντη αλλον...