Νέα κυκλοφορία TCG : Silver Tempest

νέα κυκλοφορία pokemon tcg, silver tempest, new pokemon tcg set

Το Silver Tempest κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου 2022 και αποτελεί την τελική κύρια επέκταση της σειράς Sword & Shield. Στην Ιαπωνία, κυκλοφόρησε ως Paradigm Trigger στις 21 Οκτωβρίου 2022 και αντίστοιχα υπηρετεί ως η δωδέκατη και τελική επέκταση της εποχής Sword & Shield. Το Silver Tempest αποτελείται από κάρτες που προέρχονται από την ιαπωνική επέκταση Paradigm Trigger, το υποσύνολο Incandescent Arcana, κάρτες από την επέκταση Lost Abyss και το υποσύνολο Dark Phantasma που δεν είχαν ενσωματωθεί στο Lost Origin, καθώς και κάποιες εναπομείνασες κάρτες από το υποσύνολο VMAX Climax.

Το θρυλικό Pokémon Lugia είναι ένα από τα κεντρικά Pokémon της επέκτασης, όπως και το Alolan Vulpix και τα θρυλικά τιτάνες Regieleki και Regidrago. Το Lugia, το Alolan Vulpix και το Regidrago υποστηρίζουν τον μηχανισμό Pokémon VSTAR, ενώ το Regieleki εμφανίζεται ως το μοναδικό Pokémon VMAX. Άλλα Pokémon VSTAR στο Silver Tempest περιλαμβάνουν το Unown, το Mawile και το Serperior. Τρία Pokémon αντιπροσωπεύουν επίσης τον μηχανισμό Radiant Pokémon: Alakazam, Jirachi και Tsareena. Η επέκταση συνεχίζει την τάση των τελευταίων σετ της σειράς Sword & Shield, παρουσιάζοντας ένα ακόμη υποσύνολο των 30 καρτών Trainer Gallery που περιλαμβάνει επανεκτυπώσεις Full Art.

Για πρώτη φορά από την εισαγωγή τους, τα VSTAR Powers εμφανίζονται σε κάρτες Trainer. Αυτές οι κάρτες απεικονίζουν αρχαία αντικείμενα, παρόμοια με αυτά που περιλαμβάνονται στην επέκταση Skyridge, και συνδέονται με την αφήγηση που διαπερνά την πηγαία επέκταση Paradigm Trigger. Το Paradigm Trigger παρουσιάζει ένα ανεξερεύνητο νησί μακριά, όπου τα Pokémon ζουν ήσυχα και επικεντρώνεται σε πολλά Fossil Pokémon και Pokémon με μυστηριώδεις προελεύσεις.

Το Silver Tempest κυκλοφόρησε στα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά και πορτογαλικά. Το Paradigm Trigger κυκλοφόρησε στα ιαπωνικά, κινεζικά, κορεατικά, ταϊλανδικά και ινδονησιακά. Κάθε πακέτο Silver Tempest περιέχει δέκα κάρτες από την επέκταση, μία κάρτα κωδικού για χρήση με το Pokémon Trading Card Game Live και είτε μία βασική κάρτα ενέργειας είτε μία κάρτα σηματοδότη VSTAR. Κάθε πακέτο Paradigm Trigger περιέχει πέντε κάρτες από την επέκταση.

Η διάθεση του σετ Silver Tempest αποκαλύφθηκε επίσης. Το σετ θα περιλαμβάνει:

  • Πάνω από 190 κάρτες
  • Τρία Radiant Pokémon (Σημείωση: Πρόκειται για τα Jirachi, Tsareena και Alakazam.)
  • 15 Pokémon V και 18 full-art Pokémon V
  • Ένα Pokémon VMAX (Regieleki)
  • Έξι Pokémon VSTAR (Lugia, Alolan Vulpix, Regieleki, Serperior, Unown, Mawile)
  • 30 κάρτες με έργα τέχνης που παρουσιάζουν αγαπημένους Trainers και Pokémon στο υποσύνολο Trainer Gallery
  • Περισσότερες από 15 κάρτες Trainer

Το σετ κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου 2022 και θα είναι το SWSH12 σετ. Θα αποτελεί ένας συνδυασμός καρτών από το Incandescent Arcana του Σεπτεμβρίου που παρουσιάζει το Alolan Vulpix VSTAR και το Paradigm Trigger του Οκτωβρίου που παρουσιάζει το Lugia VSTAR, το Regidrago VSTAR και το Regieleki VMAX.

Διαβάστε περισσότερα στο Pokebeach 1 και pokebeach 2, πείτε μας φυσικά και την γνώμη σας στο forum.

About the author

Giannis Delibird

My name is Giannis, i'm journalist and i support gamecorner news since 2019. In my free time, i play videogames, watch anime and give explosive gifts to every hater out there :) I live in Belgium since 2011 and i meet Andreecko in Emmy awards (Los Angeles, California) back in 2015. It's my pleasure to be there and make the difference, delideliii :)

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam