Pokémon Presents, νέα και δώρα

Generation 9, Pokemon Scarlet Pokemon Violet

Η The Pokémon Company στην παρουσίαση Pokémon Presents που μεταδόθηκε στις 27/2/22 για τον εορτασμό των 26ων γενεθλίων των Pokémon, ανακοίνωσε νέα Pokémon games, ενημερώσεις για υπάρχοντα games και δώρα.

Pokémon Go
Αρχικά, ο CEO της The Pokémon Company, Takato Utsunomiya, ανακοίνωσε ότι Pokémon από το Alola region θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Pokémon Go ξεκινώντας από τη 1η Μαρτίου. Μέχρι τότε, στο Pokémon Go θα εμφανίζονται Alolan Exeggutor.

Pokémon Masters EX
Ακόμα, για τον εορτασμό των 2.5 χρόνων από την κυκλοφορία του Pokémon Masters EX, η The Pokémon Company ανακοίνωσε το Victory Road. Αν ολοκληρώσετε το Victory Road θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στους Sygna Suit Red, Sygna Suit Blue και Sygna Suit Leaf για να συνεργαστείτε μαζί τους. Εκτός αυτού, θα κερδίσετε και 5000 gems. Επίσης, από τις 28 Φεβρουαρίου έως και τις 31 Μαρτίου την εμφάνισή της στο Pokémon Masters EX θα κάνει η May με το Latias. Από τις 2 Μαρτίου έως και τις 31 Μαρτίου, θα κάνει την εμφάνισή της και η Skyla με το Tornadus. Ο Raihan με το Flygon θα εμφανιστούν από τις 4 Μαρτίου έως και τις 31 Μαρτίου. Τέλος, αν συνδεθείτε στο Pokémon Masters EX μετά την παρουσίαση μέχρι τις 27 Μαρτίου, θα λάβετε δωρεάν 3000 gems.

Pokémon Café ReMix
Η The Pokémon Company ανακοίνωσε τα deliveries, έναν νέο τρόπο να παίξετε το παιχνίδι. Το Peliper θα μεταφέρει τις παραγγελίες σας σε Pokémon που βρίσκονται μακριά. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε νέα Pokémon! Ακόμα, την εμφάνισή του για πρώτη φορά στο Pokémon Café ReMix θα κάνει το θρυλικό Pokémon Victini. Επιπλέον, θα διεξαχθούν τρία special events για τον εορτασμό του Pokémon Day. Το πρώτο event είναι το Bubasaur’s Happy Pokémon Day (27/2 – 9/3), το οποίο θα σας δίνει bonus με κάθε login. Για το δεύτερο event, θα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ένα shiny Piplup να επισκεφτεί το Café σας. Τέλος, για το τρίτο event (27/2 – 9/3) θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το express delivery 11 φορές χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Pokémon UNITE
H The Pokémon Company ανακοίνωσε το full-fury battles, ένα νέο limited time mode. Ακόμα κατά την διάρκεια των special days θα μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε με όποιο Pokémon εσείς επιθυμείτε. Τέλος, το Hoopa θα μπει στο roster των Pokémon και όσοι κάνετε login μέχρι την Δευτέρα 14/3, θα λάβετε αναμνηστικά in-game fashion items.

Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο Takato Utsunomiya, ανακοίνωσε ότι έως τις 27 Μαρτίου, οι παίκτες των BDSP θα λάβουν ως Mystery Gift το Oak’s Letter που θα τους επιτρέπει να συναντήσουν το θρυλικό Pokémon Shaymin.

Pokémon Legends Arceus
Ο Takato Utsunomiya ανακοίνωσε το νέο Software Update (ver. 1.1.0) με όνομα Daybreak. Στο Daybreak update θα ξεκινάτε μια νέα έρευνα ώστε να εξιχνιάσετε το μυστήριο των εξοργισμένων wild Pokémon, καθώς θα μπορείτε να παίξετε και νέες μάχες στα Training Grounds. Τέλος, μέχρι τις 31 Μαρτίου, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε 30 Ultra Balls, 30 Gigaton Balls και 30 Jet Balls με τον κωδικό .

Σειρά animation βασισμένη στο Hisui region
Σε συνέχεια των ανακοινώσεων σχετικά με το Pokémon Legends Arceus, o Takato Utsunomiya ανακοίνωσε ότι μια σειρά animation που θα διεξάγεται στο Hisui region έχει μπει στο στάδιο παραγωγής και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Pokémon Scarlet and Pokémon Violet
Στο τέλος της Pokémon Presents, η The Pokémon Company ανακοίνωσε δύο ολοκαίνουργια Pokémon games. Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο 2022. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ των νέων Pokémon Scarlet και Pokémon Violet:

Πηγή: The Pokémon Company

About the author

Smoses

Hi I'm Smoses, an Electrical and Computer Engineer student that loves video games. I've been writing for GameWorld.gr since 2019 and started as an editor at gamecorner.gr in 2021. Pokémon was the first game I ever played, starting with Pokémon Yellow. My favorite video games include Okami, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Yakuza and more!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam