Μεταφέρεται το studio του Andreecko

Μετά από μια δύσκολη οικονομική περίοδος που διανύσαμε, έφτασε η ώρα να μετακομίσουμε το τηλεοπτικό μας studio πίσω στην Αθήνα, σε νέα διεύθυνση. Η διεύθυνση φαίνεται δημόσια εξ’ άλλου στην Andreecko Entertainment (www.andreecko.com). Οι υπηρεσίες που παρέχουμε αναγράφονται στην καρτέλα About us.
Σύντομα θα ακολουθήσει νέο βίντεο με την διαδικασία μετακόμισης του gaming room.
Όπως είναι και αναμενόμενο, ορισμένα πράγματα θα αργήσουν να αναρτηθούν εδώ καθώς η διαδικασία θα τραβήξει 2 μήνες λόγω αλλαγής άδειας, συνεργείων εγκατάστασης για τον εξοπλισμό, δοκιμές κλπ. Οι ηχογραφήσεις θα γίνονται σε συνεργαζόμενο τηλεοπτικό σταθμό για να συνεχίσει κανονικά η ροή του προγράμματος του YouTube. Ο Delibird έχει πάρει αναρρωτική άδεια λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει αυτή τη περίοδο. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam