💬Μίλησαν για εμάς

Σε όλα αυτά τα χρόνια της σταδιοδρομίας μας, από το 2011 μέχρι και σήμερα, χάρις την σκληρή δουλειά και την πίστη στο έργο μας, καταφέραμε να πάρουμε αρκετές διακρίσεις :

🏆Βραβεία και διακρίσεις :
🥇2020, Εξαιρετικά Ελληνικά Κανάλια Με Κάτω Από 1000 Συνδρομητές, Website : PCSteps.gr και YouTube
🥇2017, Προτεινόμενο κανάλι από τους SGY
💬2016, Η συνέντευξή μας στο postmodern.gr .Δείτε το άρθρο εδώ.
📰2016, Μεγάλο Pokemon Go meeting και η συνέντευξη του Andreecko ! (Gameworld.gr) Δείτε το άρθρο εδώ.

Γεγονότα :
📰2022, Κλείσαμε 2 χρόνια ως Andreecko, Andreecko’s Game corner και Andreecko Entertainment. Ανέβηκε αναλυτικό άρθρο στο retropolis που εξηγεί τα πάντα και το πως προέκυψε η απόφαση από Greek Pokemon να μετονομαστούμε σε Andreecko. Δείτε το άρθρο εδώ.
📰2021, Τον Αύγουστο, συμπληρώθηκαν τα χρήματα, για να διορθωθεί ένα σημαντικό σφάλμα στο forum, υπάρχει ανεβασμένο άρθρο εδώ, σχετικά με το θέμα.
📰2021, 🎂🎉10 χρόνια Greek pokémon (πλέον Andreecko) 🎉🎂, σχετικό άρθρο, εδώ.
📰2021, Μετά από τις εκλογές διαχειριστών (σεζόν 2011-2021), ο Μιχάλης Α αποχώρησε από την ομάδα διαχείρισης. Με 5 αρνητικές ψήφους και 1 θετική. Ο Andreecko μάζεψε 6 θετικές !
📰2020, Μεταφορά, μέρος Α, μέρος Β, και μετέπειτα. Έναρξη λειτουργίας του νέου τηλεοπτικού σταθμού Andreecko Entertainment με νέο εξοπλισμό και σύγχρονες υποδομές. Το σχετικό βίντεο με το τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε και εδώ.
📰2020, Μετά από υπουργική απόφαση. Ξεκίνησε η διαδικασία μετονομασίας, από Greek Pokemon σε Andreecko. Υπάρχουν και τα σχετικά άρθρα : Φάση Α’, Φάση Β’, Φάση Γ’.
📰2020, Το Greek Pokemon και το έργο του, εξαγοράστηκε στην Andreecko Entertainment. Η σύμβαση με τον Μιχάλη έληξε.
📰2017, Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα στην δημοσίευση των video, καθώς ακόμη λεγόμασταν “Greek Pokemon” και ο πόλεμος των strikes, και των εξαφανισμένων βίντεο συνεχιζόταν. Υπάρχει σχετική δημοσίευση εδώ.
📰2017, Έγιναν αρκετές αλλαγές στην δομή του σταθμού, αφαιρέθηκαν αρκετές οικονομικές δραστηριότητες, για να μην χαθεί οριστικά το κανάλι.
📰2017, Λαμβάνουμε την πρώτη προειδοποίηση, για το τερματισμό λειτουργίας του “Greek Pokemon”, καθώς περιλαμβάνει τη λέξη “Pokemon” η ονομασία του καναλιού. Η ομάδα μας ήταν σε διαπραγμάτευση για τη διατήρηση της δράσης, ενώ το YouTube έχει κάνει shadowban το κανάλι μας εδώ και πολύ καιρό.
📰2016, Σχηματίζεται η εφορευτική επιτροπή, και η ομάδα διαχειριστών και μετόχων.
📰2016, Έναρξη λειτουργίας του νέου τηλεοπτικού σταθμού Greek Pokemon (πλέον Andreecko Entertainment), με τις πρώτες τηλεοπτικές αναμεταδόσεις, το Pokemon XD, και την Red Blue. Υπό τη χρηματοδότηση του Μιχάλη Α.
📰2016, Βρέθηκε χρηματοδότης, συγκεκριμένα ο Μιχάλης Α. Ανέλαβε την διαχείριση των νέων υλικών και προσωπικού που θα στελέχωνε την ιστοσελίδα και το τηλεοπτικό σταθμό, για τα επόμενα 4 χρόνια. Η ομάδα ξεκίνησε και έγινε ποιο παραγωγική με νέους υψηλότερους στόχους.
📰2013, Ανάρτηση για χρηματοδότηση (crowdfunding / business startup) για το νέο “Greek Pokemon”. Η ιστοσελίδα και το Forum συνεχίζει να λειτουργεί, όπως και αρκετά τουρνουά που γινόντουσαν εκείνη την περίοδο, έστω και με αρκετές τεχνικές δυσκολίες.
📰2011, Έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας Greek Pokemon, με ολοκληρωμένο Forum και ιστοσελίδα ειδήσεων. Μπορείτε να δείτε τη δημοσίευση εδώ.