Περί Andreecko’s Game Corner

Διαχωρίζεται ως : “Andreecko“, το YouTube κανάλι που επικεντρώνεται στα Pokemon, το “Anreecko Entertainment” που ασχολείται με τεχνολογία, σχολιασμό η άλλες θεματολογίες και τέλος, η παρόν ιστοσελίδα “Game Corner” που ασχολείται με pokemon ενημέρωση συν επιπλέον θεματολογίες όπως τεχνολογία, Brony και Furry περιεχόμενο. Το Andreecko’s Game Corner (πρώην Greek Pokemon ( http://www.greekpokemon.gr ) που υπήρχε από το 2010 μέχρι αρχές 2020), είναι ένα Website ενημερωτικού χαρακτήρα. Σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη Ελληνική κοινότητα Πόκεμον. Με πολλές χιλιάδες μέλη και τηλεθεατές, τόσο στο site, όσο και στο YouTube Channel. Μέσω του Andreecko ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το παιχνίδι, τα Ελληνικά Events και τα τουρνουά (τοπικά η του εξωτερικού). Μαθαίνετε επίσης πρώτοι όλα τα νέα games και κονσόλες που θα κυκλοφορήσουν.
Στο community θα βρείτε παίχτες που ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια Pokémon της Nintendo, καθώς και με τα επιτραπέζια παιχνίδια όπως το Pokemon Trading Card Game. Παράλληλα έχουμε και φανς της anime σειράς η και άλλων fanmade ιστοριών που ανεβαίνουν στο forum. To site αναβαθμίστηκε 1η φορά στις 14 Αυγούστου 2013 (blog/forum/chat/tour community) ενώ προϋπήρχε ως forum από τις 27 Φεβρουαρίου του 2010. Η κανονική “εκκίνηση” του YouTube καναλιού έγινε το Νοέμβρη του 2016 όταν κατασκευάστηκε το τηλεοπτικό studio που εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας ( χρηματοδότηση / δωρεά από τον Μιχάλη [Dodrio.gr] ). Τον Φεβρουάριο του 2020 ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των ξένων project στο Studio, και πλέον τα YouTube κανάλια μετονομάστηκαν ως Andreecko. Πληροφορίες για την ιστορία του Greek Pokemon – Andreecko’s game corner μπορείτε να δείτε εδώ. Οι κανόνες της κοινότητας βρίσκονται εδώ.
Σκοπός της κοινότητας αυτής είναι να φέρει τους χρήστες πιο κοντά. Να κανονίζονται τουρνουά για το παιχνίδι και πάνω από όλα να διασκεδάζουμε!

Τρόποι επικοινωνίας και email :
Skype : email
Ερωτήσεις / κεντρική γραμματεία / feedback : GameCorner Support
Ερωτήσεις σχετικά με δωρεές (donates) η τρόπους πληρωμής, η και παραγγελίες : GameCorner Sales
Νομικό τμήμα για θέματα Copyright η ερώτηση για χρήση των video μας σε δικά σας βίντεο (άδεια χρήσης) : GameCorner Copyright
Άλλοι τρόποι επικοινωνίας :
Στέλνοντας μήνυμα στην facebook page : AndreeckoTV
Στέλνοντας μήνυμα στο instagram : AndreeckoTV